Ten Hag reakciója a West Ham elleni vereségre

Erik ten Hag szerint a Manchester United játékosainak nem szabad sajnáltatniuk magukat sorozatban második Premier League vereségüket követően, miután még mindig harcban állnak azért, hogy kivívják a következő szezonbeli Bajnokok Ligája szereplés jogát.


Frusztráló este

"Természetesen nagyon csalódottak vagyunk, mint az látható volt. Szerintem jól kezdtük a mérkőzést. Azt gondolom, hogy az első félidőben jól játszottunk és remek helyzeteket dolgoztunk ki. Kétszer eltaláltuk a kapufát és emellett is volt több lehetőségünk, de aztán egy hiba és megfordult a mérkőzés menete. Azt követően, már csak a hatásait éreztük. A második játékrészben pedig nem tudtunk belőle talpra állni."

 

David nélkül nem tarthatnánk itt

"Szerintem mindannyian tudjuk, ahogyan David is, hogy bár ez egy hiba volt, de ő egy fantasztikus kapus. Talán nem ebben a pozícióban állnánk, ha nem lett volna a szezon során top formában. A hibák részei a futballnak és együtt kell élnünk vele, amelyekből csapatként kell talpra állnunk."

 

Betalálni az ellenfélnek

"Természetesen csalódott vagyok [hogy nem szereztünk gólt]. Sok helyzetet dolgoztunk ki, a mérkőzés pedig a mi kezünkben volt. A kapu előtt sokkal könyörtelenebbnek kell lennünk. Négy vagy öt igazán nagy lehetőséget számoltam össze és ezek nem véletlenül történtek. Jól kilettek játszva."

 

 

Harc a fáradtság ellen

"Folytatnunk kell az utunkat és meg kell mutatnunk a karakterünket. Már csak négy mérkőzés van hátra a bajnokságból és szükség van az energiára. A fáradtság fejben található, biztosra kell menni azt illetően, hogy nem kúszik át a lábakba. Fel kell készülni a meccsekre, ki kell tisztítani a fejeket, energia és fókusz kell aztán hajrá."

 

"Azt mondtam a játékosoknak: 'Ne sajnáltassátok magatokat'. Ott akarunk lenni a Bajnokok Ligájában, a Bajnokok Ligája a mi életünk, ezért pedig szenvedni kell és áldozatot hozni, emellett pedig különösen hinni is."

 

Karaktert mutatni

"Mint ahogy említettem az öltözőben ... gyerünk, hibák előfordulhatnak, ebben a szezonban már voltak pocsék visszaeséseink, de minden egyes alkalommal talpra tudtunk állni. Most újra erre van szükség és hogy megmutassuk a karakterünket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!