Mikor térhet vissza McTominay?

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag variációs lehetőségei újabb játékossal bővülhetnek a középpályán a szezon utolsó két hetére, miután Scott McTominay egyre közelebb áll a visszatéréshez.


Bár a szombat délutáni, Wolves elleni bajnoki még túl korai lenne a skót válogatott játékos számára, menedzsere sokkal pozitívabban áll a Vörös Ördögök menetrendjének hátralévő mérkőzéseihez.

 

"Jó hír, hogy Scott már a visszatérés útján jár" - kezdte Ten Hag a klubmédiának.

 

McTominay sérülés miatt kihagyni kényszerült csapata legutóbbi 8 tétmérkőzését, köztük a kieséssel végződött Sevilla elleni Európa-liga negyeddöntős párharc mindkét felvonását és a Brighton & Hove Albion elleni győztes FA-kupa elődöntőt is.

 

Utoljára április 8-án lehetett a pályán, amikor az ő első félidőben szerzett góljának is köszönhetően sikerült 2-0-ra legyőzni hazai pályán az Evertont, míg márciusban kétszer is duplázni tudott Skócia színeiben a válogatott szünetben.

 

 

Amint újra száz százalékos erőnléti állapotban lesz, a csapat saját nevelésű 39-ese egészen biztosan azon lesz, hogy onnan folytassa, ahol abbahagyta és csatlakozva Fredhez alternatívát kínálhasson a menedzsernek az utóbbi időben a kezdőcsapatban helyét állandósító Casemiro, Christian Eriksen és Bruno Fernandes alkotta triumvirátussal szemben.

 

"Nagyon jó lépéseket tett előre" - tette hozzá Ten Hag a középpályás rehabilitációja kapcsán.

 

"Közel áll a visszatéréshez, de még nem eléggé ahhoz, hogy számításba vehessem [a mai napon]."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!