Ten Hag: Idén sokan akarnak hozzánk igazolni

Erik ten Hag hiszi, hogy a Manchester United pályán bemutatott fejlődése a szezonban attraktívabb lehetőséggé teszi a klubot a játékosok számára a nyári átigazolási időszakban.


A Wolves elleni szombati bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján Ten Hag kijelentette, hogy a most futó idény segített nekik eloszlatni minden olyan kételyt, amelyet egy potenciális igazolás megfogalmazhatna a klub által választott irány kapcsán.

 

A Vörös Ördögök úgy vághatnak neki a Premier League szezon utolsó négy mérkőzésének, hogy nagy eséllyel pályáznak a Bajnokok Ligája kvalifikáció kivívására.

 

De amikor arról kérdezték, hogy a top4 helyezések elérése meghatározhatja-e a United lehetőségeit az átigazolási piacon, a holland menedzser így válaszolt:

"Nagyon nagy különbséget látok a tavalyi évhez képest."

 

"Amikor játékosokkal beszéltem tavaly, rengeteg fenntartást hallottam tőlük, most azonban már sok játékos láthatja, hogy a projekt jól halad."

 

"Látható a dinamizmus, az ambíció és különösen a minőség ebben a projektben. Sokan nagyon szeretnének már csatlakozni."

 

 

Az előző nyári átigazolási időszak során a Manchester United leigazolta az ötszörös Bajnokok Ligája győztes Casemiro mellett Antony-t, Lisandro Martinezt, Tyrell Malaciat és Christian Eriksent is.

 

Mind az öt játékos, kiegészülve a két januári kölcsönigazolással, Wout Weghorsttal és Marcel Sabitzerrel, kulcsszerepet vállalt abban, hogy a United február 26-án elhódíthatta a Ligakupa trófeáját.

 

Mivel a top négyért folyó harc folytatódik és még vár a csapatra egy manchesteri házi döntő is az FA-kupában, Ten Hag kiemelte, hogy a Uniteddel szembeni hozzáállás már mostanra megváltozott.

 

"A tavalyi évben rengetegen fenntartásokkal kezelték a klubot, sok volt a kételkedés, amikor megkerestünk bizonyos játékosokat" - tette hozzá.

 

"Idén viszont rengeteg minőségi játékos szeretne tényleg hozzánk csatlakozni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!