Ten Hag reakciója a Wolves legyőzésére

Erik ten Hag hálás volt, hogy csapata két helyzetét értékesíteni tudta és így 2-0-ra legyőzték a Wolverhampton Wandererst az Old Traffordon.


Egy kulcsfontosságú győzelem

"Talpra kellett állnunk. Két vereséget szenvedtünk, ahol egyéni hibákat vétettünk és nem volt energiánk. Emiatt lassan játszottunk. Ma győznünk kellett és meg is tettük. Szerintem elég jó mérkőzést játszottunk. Meleg időjárási körülmények között, de a játékosok megküzdöttek vele."

 

Martial vezetőgólja

"Az első gól mindig nagyon fontos. Ha nem sikerül megszerezni, akkor is ragaszkodni kell az eredeti tervhez, higgadtnak kell maradni és jönni fog. Ha sikerül, akkor az nagyszerű. Sokkal jobb érzés és megkönnyíti az életet. Több üres terület keletkezik és nekünk pedig vannak gyors és technikás játékosaink. Akik pedig képesek ilyen lehetőségekből helyzeteket kidolgozni."

 

Debütáns az ellenfél kapujában

"Nagyszerű helyzeteket hibáztunk el. És ismét a mérkőzés legjobbjává tettük az ellenfél kapusát. Ez gyakran fordul elő velünk! Sokkal könyörtelenebbnek kell lennünk és akkor a mérkőzések sokkal könnyebbé válnak. De én természetesen boldog vagyok a mai eredménnyel."

 

 

Garnacho visszatérése

"Akkor egy nagyon csúnya szerelés áldozata volt. Rengeteg mérkőzést kellett kihagynia, de visszaküzdötte magát. Az orvosi stáb remek munkát végzett a visszatérése kapcsán. Látható, hogy ez mennyire fontos volt és most lesz egy újabb hetünk, amikor vele együtt készülhetünk és tökéletesíthetjük a dolgokat csapatként is. Szóval sokkal jobban készen állunk az utolsó hetekre."

 

Okok az örömre

"Szerintem Antony dos Santos nagyon jó mérkőzést játszott. Egész mérkőzésen veszélyes volt és nagyon örülök annak is, hogy Garna [Garnacho] visszatért és hatássa tudott lenni a játékunkra. Az összes cserénk nagy hatással volt ránk, míg az elmúlt héten ez nem igazán volt így. Ők mind befolyással voltak erre a végeredményre és emiatt különösen örülök."

 

Következik a Bournemouth

"Mostantól mérkőzésről-mérkőzésre kell haladnunk. A következő meccsünk is nagyon kemény lesz. Nagyon jól fel kell rá készülnünk. Minden meccs nagyon nehéz. Fel kell majd készülnünk rá. Nincsenek sétagaloppok, minden egyes meccsre és azon belük az összes csatára maximálisan fel kell készülnünk. Ez az, amin dolgozunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!