Ten Hag: Casemiro folyton meglep minket

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag elismerte, hogy a középpályás Casemiro messze felülmúlta az elvárásait, mióta a klubhoz került.


A brazil a Bournemouth elleni, 1-0-s győzelem alkalmával egy remek kapásgólt szerzett, ami a hatodik találata volt, mióta nyáron csatlakozott a Unitedhez.

 

A kilencedik percben Casemiro egy Cristian Eriksen beadására érkezett, és ezt a labdát a Cseresznyések kapusának, Netonak háttal a feje fölül kapásból vágta a hálóba.

 

"Folyton meglep minket” - mondta Ten Hag a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

 

"Ő egy olyan briliáns futballista, aki nagyon jó szervezőként, jól helyezkedik, sok labdát és párharcok megnyer, harcol, a csapat összetartó motorjaként ismerünk, de a labdabirtoklásban a passzai, a leosztásai, de a befejezése is kiválóak. Egyszerűen nagyszerű futballista.”

 

A főnök hozzátette: "Amire sokat készülünk, azok a mozgások, amikor a támadó harmadban vagyunk, és a mozgásoknak természetesen az első sorból kell jönniük, majd a második sorból közvetlenül mögötte, de akár a harmadik vonalból is, a hátvédekkel és Casemiroval."

 

"A bemozgás nagyszerű, Christian Eriksen átadása szerintem nagyszerű, a befejezés pedig zseniális."

 

Arra a kérdésre, hogy Casemiro felülmúlta-e az elvárásokat, Ten Hag azt mondta: "Abszolút, messze."

 

 

"Az egyik dolog, ami az elemzésünkből kiderült, hogy hiányzott egy játékos a középpályáról. Egy stratéga, és kerestük a stratégát - nem volt könnyű, mert nem sokan vannak ebben a profilban, akik megfelelnek a Manchester United színvonalának, így örülünk, hogy megtaláltuk őt."

 

"A hozzájárulása hatalmas, és azt hiszem, még nekünk is hiányzik, amikor nyolc-kilenc meccsre fel van függesztve. A szezon elején nem is volt ott, nagyon sok meccsen nem is volt ott, de úgy gondolom, amikor a középpályán játszattuk őt, akkor jó volt az egyensúly. Sok győzelmet arattunk ezzel a középpályával."

 

A főnök elismerte, hogy nincs tisztában azzal, mi történik Liverpoolban a négy közé jutásért folytatott versenyfutás tekintetében, fenntartva, hogy a helyzet továbbra is a United kezében van.

 

"Már hetek óta mondom, hogy nem az ellenfeleinkről van szó" - mondta. "Mi vagyunk előrébb, csak rajtunk múlik. Minden a kezünkben van, nem kell hátranéznünk."

 

"Nekünk kell a teljesítményünket nyújtanunk, amikor ezt tesszük - semmi közünk más csapatokhoz. Nekünk az aznapi ellenféllel van dolgunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!