Casemiro támogató üzenete Viniciusnak

A Manchester United középpályása, Casemiro támogatásáról biztosította egykori madridi csapattársát, Viniciust, miután vasárnap az ellenfél szurkolói rasszista módon szidalmazták.


A Valencia elleni La Liga-mérkőzésen a 22 éves brazil válogatott játékos megpróbált rámutatni azokra az emberekre a tömegben, akik szerinte bántalmazták őt.

 

Viniciust később első ízben állították ki a bajnokságban, mert részt vett a játékosok közötti kakaskodásban ezen a kihívásokkal és érzelmekkel teli játéknapon.

 

A Real Madrid fiatal támadója ebben a szezonban már többször volt rasszista támadások célpontja, és a vasárnapi incidenst a játékos, Carlo Ancelotti menedzser és a klub, valamint a labdarúgás számos más vezető hangja is elítélte.

 

A Valencia közölte, hogy klubként a "lehető legszigorúbb intézkedést" fogja meghozni, a La Liga pedig vizsgálja az esetet.

 

 

"A nyilvános elítélés nem elég, büntetésre van szükség. A La Ligának sürgősen példamutató intézkedéseket kell hoznia, mert ezek az ismétlődő, rasszista incidensek nem csak a spanyol, hanem az egész világ labdarúgásának megítélését rontják. Az érzésnek pedig egyöntetűnek kell lennie: zéró tolerancia!"

 

A United támadója, Jadon Sancho szintén Vinicius Instagram-posztjához írt támogató üzenetet: "Mindannyian mögötted állunk, testvér!"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!