Kémek a pletykafészekben 7.rész

Három érkezõ - Phil Jones, Ashley Young, David de Gea - már biztos, ám a lapok nem állnak le, talán még rá is kapcsoltak, már ami a pletykákat illeti.


Érkezõk:

Samir Nasri átigazolásáról naponta jelennek meg hírek, Wenger nem akarja eladni, mivel kezd beletörõdni, hogy Fabregas szinte biztosan távozni fog Londonból, ezért a francia játékost mindenképp megtartaná. Nasrit a Manchester City és a Chelsea is vinné a hírek szerint.

Shinji Kagawa, Edinson Cavani és Hulk is kijelentette, nyáron semmiképp nem távozik klubjából a Manchester Unitedhez vagy más csapathoz.

Tegnap jelent meg a hír, hogy Fergie ismét Klaas-Jan Huntelaart szemelte ki, ahogy már évek óta tesz. (a lapok szerint) 15 millió fontot fizetne a holland csatárért a Schalke csapatának.

Alexis Sanchez ismét célkeresztben. Azok után, hogy több lapban az jelent meg, a chilei játékos biztosan a Barcelona csapatához igazol, a napokban arról lehetett olvasni, még semmi nem dõlt el az ügyében és a Vörös Ördögöknél bíznak a szélsõ megszerzésében.

Bastian Schweinsteiger neve is leporolásra került. A korábban szerzõdést hosszabbító német középpályásért 30 millió fontot sem sajnálna Sir Alex.

Brazil csodagyereket szemelt ki Ferguson. A Flamengo 16 éves irányítóját, Adryant szeretné meghívni a skót menedzser, hogy bemutassa neki a munkát Carringtonban, hatva rá, hogy igazoljon az Old Traffordra. A bal lábas játékosért 12 millió fontot kér jelenlegi csapata.

Daniele De Rossi elhagyná az AS Roma csapatát, ám a fõvárosi klub nem szívesen válna meg a Manchester United által kiszemelt középpályától.

 


A Palermo igazgatója szerint a Chelsea és a Manchester City mellett immár a Manchester United is szeretné leigazolni Javier Pastorét. A klub elsõ embere elmondta, szinte biztosan távozik az argentín játékos Palermoból a nyáron és a Real Madrid, valamint a Malaga a legesélyesebb jelenleg.

 

Távozók:

Az Arsenal 5 millió fontot fizetne John O'Shea játékjogáért azok után, hogy Gary Cahillért 17 millió fontot kérne a Bolton Wanderers, amit sokallnak az Ágyúsok.

A Sunderland továbbra sem adta fel és szeretné megszerezni John O'Sheat, Wes Brownt, valamint Darron Gibsont. Egyes hírek szerint O'Shea átigazolása a héten lezárulhat, ám nem lesz könnyû megszerezni a védõt (vagy mindenest?), mert a Celtic is beszállt a licitbe.

Korábban már megírtuk, 300000 fontért cserébe Nicky Ajosé a Peterborough csapatában folytatja, ahol kölcsönben szerepel majd Ryan Tunnicliffe és Scott Wootton.

A Wolverhampton Wanderers Johny Evans kölcsönvételében gondolkodik, ám Sir Alex Ferguson számol a fiatal védõvel.

 


Tomasz Kuszczak távozása is egyre biztosabb, úgy tûnik visszatér a West Brom csapatához.

Dimitar Berbatovért immár a Valencia is bejelentkezett, a hírek 13 millió fontos ajánlatról szólnak, ám a játékos mindenképp harcolni akar helyéért. Ole-Gunnar Solskjaer szerint Berbatov helyesen döntött, mikor lemondta a válogatottságát a klub miatt, ami óriási dolog.

A Stoke City beszállt Wes Brownért folytatott harcba, 2 millió font körüli összegért vinné a Sunderlandet és az Aston Villát túlszárnyalva Tony Pulis a United védõjét.


folyt.köv...
 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!