Erősödhet a Vörös Ördögök kerete a Chelsea elleni meccsre

A Manchester United támadója, Marcus Rashford kedden már edzett a Chelsea elleni, Premier League-összecsapás előtt.


Tízes számú játékosunk kihagyta a legutóbbi, Wolves és Bournemouth elleni győzelmeket, de már a pályán készül Carringtonban, a Kékek elleni csütörtök esti találkozó előtt.

 

A Vörös Ördögöknek már csak egy pontra van szükségük ahhoz, hogy bebiztosítsák a négy közé kerülést, a 2022/23-as szezont pedig két egymást követő hazai mérkőzéssel zárják.

 

Erik ten Hag a múlt héten a Bournemouth elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón beszélt Marcus állapotáról, és valószínűleg holnap is így tesz majd Carringtonban.

 

 

"Rashy egész héten edzett, de ma jelezte, hogy nem érzi jól magát, beteg" - mondta Erik a múlt héten az újságíróknak. "Meg kell néznünk, hogyan változik a nap folyamán, aztán holnap meglátjuk."

 

Az angol válogatott játékos ezt követően nem játszott szerepet a Vitality Stadionban aratott győzelmünk alkalmával, ahonnan Casemiro első félidei találatával hoztuk el a három pontot.

 

Mivel ebben a szezonban eddig 29-szer talált a hálóba minden sorozatban, Rashford edzésen való megjelenése lökést adhat a csütörtöki, Frank Lampard csapata elleni összecsapás előtt.

 

Mivel Anthony Martial a Cseresznyések elleni szombati mérkőzésen a kezdőbe került, várjuk a híreket arról, hogy a csapatunk hogyan áll össze, erről a menedzser várhatóan a szerdai, mérkőzés előtti sajtótájékoztatón ad majd tájékoztatást.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!