Meg tudják szerezni a 6 pontot a Vörös Ördögök?

A Manchester Unitednek már csak két mérkőzése van hátra a Premier League 2022/23-as szezonjából, mindkettő hazai pályán.


Erik ten Hag csapatának már csak egy pontra van szüksége ahhoz, hogy biztosítsa a jövő évi Bajnokok Ligája-kvalifikációt, mivel a Newcastle United, az Arsenal és a Manchester City már megerősítette helyét Európa elit klubsorozatában.

 

Már csak a Chelsea és a Fulham van hátra, mielőtt a Wembleyben megrendezésre kerülő FA-kupa döntővel zárulna a szezon, így a végső pontszámunk volt a téma a "The Debate" e heti epizódjában.

 

A MUTV állandó vendégei, Liam Bradford, Ben Thornley és Wes Brown mellett Carl Anka, a The Athletic és Samuel Luckhurst, a Manchester Evening News munkatársa is részt vett a beszélgetésben, ahol a Vörös Ördögök és a nyugat-londoni csapatok közelgő összecsapásairól beszélgettek.

 

''Csak reméljük, hogy csütörtök este folytatódik az a sorozat, amit Frank Lampard és a Chelsea az utóbbi időben produkált" - mondta a United korábbi szélsője, Thornley. ''Mivel olyan teljesítményt szeretnénk, mint amilyet az egész szezonban nyújtottunk otthon, a szurkolóink előtt, a vasárnapi [Fulham elleni] mérkőzés előtt, nem szeretnénk, ha a kvalifikációs helyzet kivívása vasárnapra maradna."

 

''El akarjuk rendezni a dolgot és nem látok okot arra, hogy miért ne tudnánk ezt csütörtök este megtenni."

 

 

A Chelsea helyi szomszédja, a Fulham a bajnoki versenyfutás utolsó ellenfele, Marco Silva csapata erős szezont futott, a Brighton ellen egy lenyűgöző bajnoki dupla győzelemmel büszkélkedhet, valamint vitathatatlanul kiemelkedő eredmény a Chelsea elleni, 2-1-es győzelem volt még januárban.

 

Luckhurstöt arról faggattuk, hogy a Vörös Ördögök képesek-e hat pontot szerezni a szezon végére, hogy aztán a Manchester City elleni, közelgő FA-kupa-döntőre is felkészülhessünk.

 

''Szerintem ez mindenképpen lehetséges, annyi probléma van a Chelsea-nél, hogy vétek lenne a Unitedtől, ha ezt nem használná ki'' - mondta Luckhurst, amikor arról kérdezték, hogy a hat pont elérhető-e.

 

''Ez egy olyan meccs, ahonnan legalább egy pontot kell szerezniük, de ismét csak lendületet kell venniük a szezon legnagyobb meccsére. A csapat elég jó formában van, bár Martinez és van de Beek is hosszú időre kidőlt."

 

''Ez egy viszonylag kész csapat, és úgy érzem, hogy van egy elég szilárd magja Erik ten Hagnak, akivel egy jó ideig készülhetnek a jövő heti döntőre.'"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!