Csapathírek a Chelsea elleni meccs előtt

Erik ten Hag szerint Marcus Rashford megfelelő erőnléti állapotban van ahhoz, hogy két mérkőzéses kihagyást követően a Chelsea ellen pályára léphessen csütörtökön este az Old Traffordon.


Rashford betegség miatt hiányzott a múlt szombati, Bournemouth ellen 1-0-ra megnyert idegenbeli bajnokiról, míg sérülés miatt az egy héttel korábbi, Wolves elleni 2-0-s hazai sikerről is lemaradt.

 

A Vörös Ördögök 10-esét fotósok már lencsevégre kapták, amint Carringtonban társaival együtt készül és amennyiben a szerdai gyakorlást is sikeresen teljesíti, úgy nagy eséllyel pályázik arra hogy szezonbeli 33. bajnoki szereplésére is sor kerülhessen.

 

Marcus, aki korábban öt alkalommal köszönt be a londoni Kékeknek, csak egy gólra van attól, hogy ő legyen az első játékos Robin van Persie (2012/13) óta, aki egy szezonban 30 találatot szerez. 

 

"Úgy tűnik [hogy bevethető lesz], mert bár tegnap újra edzésbe állva eléggé fittnek tűnt, még meg kell várnunk, hogy mi lesz a mai edzésen - hogyan tud regenerálódni és majd ezt követően hozzuk meg a döntéseinket" - kezdte Ten Hag hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

 

Azzal, hogy Rashford ismét egészséges, Scott McTominay pedig csereként már visszatérhetett a pályára a Vitality Stadiumban, a United erős keretből meríthet egy olyan héten, ahol a cél nem kisebb, mint a következő szezonbeli Bajnokok Ligája szereplés bebiztosítása.

 

A manchesterieknek csak egyetlen pontra van szükségük a Chelsea és a Fulham ellen hátralévő mérkőzéseken ahhoz, hogy a top 4-ben végezzenek, két fővárosiak felett aratott győzelemmel pedig biztosan bronzérmesként zárnák a szezont, miután a Newcastle hétfőn gólnélküli döntetlent játszott a Leicester City-vel.

 

Az egyedüli hiányzók mind hosszabb távon nem bevethetőek, így Marcel Sabitzer, Lisandro Martinez és Donny van de Beek se állhat már a csapat rendelkezésére a szezon végéig.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Chelsea

Premier League, 32. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!