Norvégiában a Leeds ellen is lesz nyári felkészülési meccs

A Manchester United és a Leeds United történelmi múltú vetélkedésének újabb felvonására kerül majd sor idén nyáron, miután a két csapat Osloban csap majd össze, amely a Vörös Ördögök első felkészülési meccse lesz a 2023/24-es szezonban.


A július 12-én, az osloi Ullevaal Stadiumban rendezendő mérkőzés az első alkalom lesz, hogy a két riváls Norvégiában csapat össze egymással.

 

A nyári szünetről frissen visszatérve ez lesz a Manchester United játékosai számára az első lehetőség, hogy értékes meccsrutinhoz jussanak, mielőtt július későbbi részében négy meccses túrára utaznának az Egyesült Államokba.

 

 

A United korábban már szerepelt az Ullevaal Stadiumban, ugyanis 2017-ben és 2019-ben két helyi együttessel, a Valarengaval és a Kristiansunddal találkoztak, míg 2022-ben az Atletico Madrid volt itt az ellenfelük.

 

John Murtough, sportigazgató:

"A Manchester United nagy népszerűségnek örvend Norvégiában, nekünk pedig örömünkre szolgál, hogy ismét a norvég közönségünk előtt játszhatunk majd. Oslo az otthona az egyik legnépesebb hivatalos szurkolói klubunknak, én pedig tudom, hogy a szurkolóink nagy számban lesznek majd jelen, hogy láthassák ezt a történelmi múltú párharcot."

 

"A két klub rivalizálása nagy múltra tekint vissza, így kiváló első meccs lesz Erik és csapatának felkészülésében a 2023/24-es szezonra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!