Ten Hag üzenete a szurkolóknak

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere szenvedélyes beszédet mondott a szurkolóknak a Fulham elleni 2-1-es győzelmet követően.


A holland mikrofont ragadott, hogy megköszönje mindenkinek a 2022/23-as szezon erőfeszítéseit, mivel a Vörös Ördögök újabb hazai győzelmükkel megszerezték a 3. helyet is a bajnokságban és bizakodva várják a jövő hétvégi City elleni Fa-kupa finálét.

 

Ten Hag megfogadta, hogy a csapat mindent belead majd a városi rivális legyőzése érdekében, mellyel megszereznék idénybeli második trófeájukat.

 

"Először is szeretnék köszönetet mondani a játékosaimnak" - mondta. "Úgy gondolom, hogy zseniális szezonjuk volt és ezt köszönöm nekik. Emellett a személyzet is támogatott, úgyhogy köszönettel tartozom a teljes stábnak, akik szintén jó munkát végeztek."

 

 

"Másodszor szeretném megköszönni mindannyiótoknak" - mondta a szurkolóknak. "Nagyon erősek voltatok a szezon során, az Old Traffordon és idegenben is. Szeretném megköszönni ezt a szezont, a hozzájárulásotokat, a támogatást, ami nagyszerű volt, köszönet érte."

 

"Amikor kimondom ezeket a szavakat még hátra van egy meccsünk és biztos vagyok benne, hogy ezek a srácok mindent bele fognak adni, hogy a jövő héten legyőzzék a Manchester City-t. De szükségünk lesz rátok is! Köszönök mindent és úgy gondolom, hogy jó esélyünk van arra, hogy újabb trófeát hozzunk az Old Traffordra."

 

A menedzser szavaira a lelátókról felharsant a "Ten Hag seregével menetelünk, mindannyian a Wembley-be megyünk" rigmus, mi pedig már alig várjuk a jövő hétvégét, hogy újra halljuk a Vörös Ördögök szurkolóinak hangját Anglia nemzeti stadionjában.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!