Ten Hag: Költenünk kell, ha a top 4-ben akarunk maradni

Erik ten Hag elmondása szerint a Manchester Unitednek költenie kell új játékosokra, ha a top négyben akarnak maradni a Premier League-ben.


Ten Hag irányításával a Vörös Ördögöknek első próbálkozásra újra sikerült visszakerülni a Bajnokok Ligájába, megnyerték a Ligakupát és döntőt játszanak a a Manchester City-vel az FA-kupában.

 

A menedzser azonban a téli átigazolási időszakban csak három kölcsönjátékossal erősíthette meg keretét és a Fulham utolsó fordulóbeli 2-1-es legyőzésével kiakault végeredmény szerint 14 pontos hátrányban végeztek a bajnok városi rivális mögött a tabellán.

 

 

A Premier League szezonjának zárását követően nyilatkozva, Ten Hag így szólt:

"A klub tudja, hogy ha a top négy között akarunk maradni, ha trófeáért akarunk harcban lenni ebben a nehéz bajnokságban, ahhoz költeni kell, különben nem fogsz fejlődni, míg a többi klub igen."

 

"Ezt láthattuk a télen is. Az összes körülöttünk lévő klub költekezett. Mi nem, de mégis sikerült elérnünk a célunkat. Szóval nagyon boldog és büszke vagyok a csapatom kapcsán."

 

A United egyike volt annak a mindösszesen öt csapatnak, amely nem költött játékosvásárlásra januárban, de csak nekik sikerült a szezon végén így is európai kupaindulást érő helyen végezni.

 

Az első átigazolási időszakában Ten Hag megkapta a szükséges támogatást, ugyanis hat új játékosra több mint 225 millió fontot költhetett, köztük Antony-ra, aki 86 millió fontért tette át székhelyét az Old Traffordra a holland menedzser korábbi klubjától, az Ajaxtól.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!