Ten Hag beszéde a díjátadóról

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere karakteres és egyéniségekkel teli csapatként köszöntötte játékosait a 2022/23-as díjátadó esten.


Az eseményt megnyitó beszédében a holland kiemelte a hitet, mint a győztes mentalitás kulcselemét.

 

"Sok dolog kulcsfontosságú, de a legfontosabb az a hit, hogy megnyerheted a meccset" - mondta. "Ha magabiztosságot mutatsz a pályán, hiszel a tervben és hiszel a kollégáidban, a csapattársaidban, akkor nyerni fogsz."

 

Hozzátette: "Azt hiszem sok meccsen ezt csináltuk. Hittünk! De megküzdöttünk a kudarcokkal is. Ez egy kitartó karakterekből és személyiségekből álló csapat, ezek pedig mind olyan tulajdonságok, melyekre szükség van egy sikeres szezonhoz és trófeák nyeréséhez."

 

A Unitednek egyetlen meccse maradt még a szezonból most hétvégén. A csapat a 3. helyen zárta a bajnokságot, valamint megnyerte a Ligakupát. Szombaton pedig az FA-kupa fináléban a városi rivális Manchester City vár a Vörös Ördögökre.

 

 

Bár úgy gondolja, hogy hó irányba haladnak, Ten Hag azt mondja, hogy mégtöbbet akar csapatától és hozzátette: "A jó nem elég jó. Jobban kell teljesítenünk."

 

"Láttuk ezt a szezon előtt, a szezon kezdetét követően. Láttuk, hogy honnan indultunk és most boldogok vagyunk, jó irányba haladunk. De elégedetek is lehetünk? Nem! Mi nem!"

 

A menedzser már a nyáron is tisztában volt a Unitedet körülvevő atmoszférával, a szurkolóktól kapott támogatás pedig megmutatta en Hag számára, hogy mennyire messzemenően támogatják őt.

 

"Észrevettem, amikor Bangkokban, Melbourne-ben és bárhol voltunk is a felkészülési szezonban, hogy mindenki támogat" - mondta. "Rengetegen rajonganak a Manchester Unitedért az egész világon."

 

"A szurkolótábor hatalmas és ez biztosan nagyon erős érzést, nagyon jó érzést kelt benned játékosként, edzőként és mindenki számára, aki ennél a klubnál dolgozik."

 

"Sokan támogatták a Manchester Unitedet és ez erős érzést ad, de felelősséget is kell vállalnod ezért, úgy, hogy a legjobb teljesítményt nyújtod."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!