Csapathírek az FA-kupa finálé előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy véli, hogy még mindig van esély arra, hogy Antony pályára lépjen a Manchester City elleni FA-kupa fináléban, a Wembley-ben, bár kicsi a valószínűsége.


A brazil játékos a Chelsea elleni győztes találkozón sérült meg, majd kihagyni kényszerült a Fulham elleni idénybeli utolsó bajnokit. Az utóbbit megelőző sajtótájékoztatón a holland menedzser optimista volt és reményteljes híreket osztott meg a sajtó képviselőivel Antony Wembley-ben való szereplésével kapcsolatban. Most azonban azt mondta, hogy bár van esély rá, de sajnos csak kicsi.

 

Arra a kérdésre, hogy Antony bevethető lesz-e a városi rivális elleni fináléban Ten Hag azt mondta: "Nem valószínű."

 

"Antony-nak még van esélye, de csak nagyon kicsi."

 

"Nem nagyon javult még az állapota, csak kicsit haladt előre, ezért valószínűbb, hogy nem lesz bevethető holnap."

 

A brazil támadótársa, Anthony Martial combsérülés miatt nem lesz bevethető szombaton, ám ennek ellenére sem szeretne Erik a sérülésekkel foglalkozni, hanem azt mondja, hogy azokkal a játékosokkal próbál meg nyerni, akik holnap a rendelkezésére állnak.

 

 

"Mint mindig mondtam, sokszor kaptam tőletek ilyen kérdéseket a játékosok bevethetőségével kapcsolatban az elmúlt hónapokban, de minden alkalommal ugyan azt válaszoltam."

 

"A bevethető játékosokról kell szólni inkább. Ez igaz azokra az esetekre is , amikor sikeresek voltunk és arra a néhányra is, amikor nem. Szóval jó csapatunk van és kiváló csapategységet alkotunk."

 

Martial mellett 3 olyan játékos van, akikről biztosan tudjuk, hogy nem lépnek pályára a Wembley-ben. Lisandro Martinez, Marcel Sabitzer és Donny van de Beek, akiket már a szezonban nem látunk játszani. 

 

Luke Shaw-t a Chelsea elleni mérkőzésen szintén le kellett cserélni, de a Fulham ellen ő már keretben volt és a döntő előtti edzésen is ott volt a társakkal a pályán.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester City - Manchester United

FA-kupa, Döntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!