Fernandes: Tekintsünk előre

A Manchester United középpályása, Bruno Fernandes azt mondja, hogy most már "tekintsünk előre", miután a 62 mérkőzéssel a hátunk mögött, szoros FA-kupa vereséggel lezártuk a szezont.


Annak ellenére, hogy gólt szerzett, nyolcas számú játékosunknak ezúttal be kellett érnie a második hellyel a Wembleyben, mivel Ilkay Gundogan duplája után a városi rivális Manchester City nyerte a hőn áhított trófeát.

 

A Premier League harmadik helyével és a Ligakupa-sikerrel, amelyet ebben a szezonban elértünk Bruno hamarosan a következő idényre készül, és mindent megtesz azért, hogy a klubot a helyes irányba terelje.

 

"Szerettük volna másképp befejezni a szezont, de tisztában vagyunk vele, hogy megtettük a megfelelő lépéseket a jövőre nézve" - mondta a BBC Sportnak a szezon végeztével.

 

"Ez összességében nem egy sikeres, de ez egy jó szezon volt."

 

"Most előre kell tekintenünk, hogy a következő szezonban ismét eljussunk a kupadöntőbe, és meg kell értenünk, hogy még hosszú út áll előttünk ahhoz, hogy nagyobb trófeákat nyerjünk, és komlyabb eredményeket érjünk el."

 

 

A Vörös Ördögök nyolcas számú játékosa különösen azért volt csalódott, hogy a csapat nem tudta megnyerni az FA-kupát, mert a szurkolók az egész idény során nagyszerű támogatást nyújtottak a játékosoknak.

 

"A csalódottság az öltözőben is azért van, mert nem tudtuk elvégezni azt a munkát, amit a szurkolók igazán megérdemelnek" - mondta.

 

"Tényleg megérdemlik azért, amit az egész szezonban tettek értünk. Nagyon, nagyon hálásak vagyunk mindazért a támogatásért, amit a szezon során felénk nyújtottak."

 

"Az egyetlen ígéret, amit tenni tudok, hogy a következő szezonban újra eljövünk, és újra megpróbáljuk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!