Casemiro szerint a csapat jó úton jár

Casemiro úgy véli, a Manchester United erősebb lesz a következő szezonban, mivel Erik ten Hagnak több ideje van arra, hogy tovább fejlessze módszereit és filozófiáját.


A brazil válogatott játékos a Real Madridtól való átigazolását követően remekül szerepelt a Vörös Ördögöknél és első angliai szezonja során igazi sikert aratott.

 

Miután a Newcastle United elleni Ligakupa-győzelem alkalmával a "Mérkőzés Embere" díjat kapta, valamint a nyitó gólt is ő szerezte, azzal igazán letette névjegyét az Old Traffordon.

 

A hazai szurkolók is kifejezték elismerésüket, amikor a Fulham elleni utolsó bajnoki mérkőzésen lecserélték, a közönség álló ovációval jutalmazta teljesítményét.

 

A Manchester City elleni szoros FA-kupa-döntő vereség előtt Casemiro kifejezte bizalmát a Vörös Ördögök stratégiája iránt, amely alapján 2023/24-ben még nagyobb előrelépést érhetünk el, különösen, hogy Ten Hagnak több ideje lesz arra, hogy ötleteit megvalósítsa, és továbbra is a saját elképzelései szerint alakítsa a csapatot és a rendszerünket.

 

 

"Teljesen igaz, hogy jó úton járunk" - mondta. "Felemelkedőben vagyunk, csapatként fejlődünk. Úgy gondolom, hogy felvettük a menedzser mentalitását és értjük a rendszert, amiben játszatni akar minket. Igaz, hogy futballszakmailag már megvan a saját filozófiánk, de a gyakorlatba átültetni nehéz, mert a menedzser is viszonylag új."

 

"Egy szezont töltöttünk együtt. Tudjuk, hogy más csapatoknak is időbe telt, mire elkezdtek győzni, mint például a Manchester City, a Liverpool és a Chelsea, nekik is időbe telt, mire elkezdtek győzni új menedzserekkel."

 

Tehát felfelé ívelő pályán vagyunk" - folytatta. "Átvesszük a menedzser elképzeléseit és filozófiáját, így lépésről lépésre haladunk, fokozatosan fejlődnünk és javulnunk."

 

"Természetesen a következő szezonban is nagyon fontos lesz számunkra, hogy ezt a fejlődést folytassuk."

 

Casemiro és csapattársai a tabellán elfoglalt harmadik helyünk után a következő idényben ismét a Bajnokok Ligájában indulhatnak, a Vörös Ördögök pedig továbbra is arra törekszenek, hogy fejlődjenek és versenyben legyenek az első helyért.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!