Taktikai Mágnestábla: Lezárult a Fantasy játék 2022/23-as szezonban is

Lezárult egy újabb szezon a Fantasy világban is. Nézzük meg ki nyerte el méltó jutalmát.


Kezdjük ott, hogy igyekszem izgalmas témákkal újraéleszteni a Taktikai Mágnestábla rovatot. Azonban most emlékezzünk meg azokról a menedzserekről, akik a fantasy világban alkottak maradandót. 

 

 

Az idei évben 558 versenyző virtuális edző regisztrált a játékunkba. Az első évben kereken 300 nevezés történt, tavaly 522, idén pedig 558. Szóval rekordot döntöttünk akárhogy is nézem. Érdekesség még, hogy tavaly a győztes 2608 pontot szerzett, az idei csupán 1 ponttal kevesebbet, 2607 pontot zsebelt be a játék során. Szóval elmondhatjuk, ha valaki komolyan gondolja, hogy megnyeri a Fanatics Fantasy játékát, akkor bizony 2600 pont fölé kell kormányozni a csapatát.

A tavalyi győztesünk idén a 24. helyen ért célba, ami szintén szép teljesítmény. Nos, nem maradt más hátra, mint kihirdetni az idei győztes. Szóval a győztes nem más, mint....

 

 

Gratulálunk Levente! Kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot adategyeztetés miatt. Gratulálok a többi versenyzőnek is, akik elindultak! Ez az év és a nyeremény azonban Leventének a kezében fog landolni! Remélem mindenki élvezte a csatározást egész évben, remélhetőleg jövőre újra neki lehet lódulni a megmérettetésnek. 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!