Neville: A Vörös Ördögök jobbak lesznek

Gary Neville teljes szívvel támogatta a Manchester United átigazolási törekvéseit.


A korábbi Vörös Ördög szerint Sir Alex azon elhatározása, hogy sikerre éhes játékosokat vásárol továbbra is megállja a helyét, hiszen Phil Jones, Ashley Young és David de Gea is ebbe a kategóriába tartozik.

"Úgy vélem a szerzõdtetésük nagyon jó dolog" - nyilatkozta Gary. "Szerintem Phil Jones sokakat meglep majd azzal, amit elér itt a következõ években."

"Ashley Young egy rendkívül tehetséges ember, aki bal oldalon, jobb oldalon vagy akár legelsõ sorban is képes játszani. Most azt kell látnia, mit tett Rio Ferdinand, Wayne Rooney és Michael Carrick és akkor a karrierje következõ szintjére léphet - kupákat nyerhet hatalmas nyomás alatt óriási mérkõzéseken. Képes megcsinálni ezt."

 


"De Gea az a személy, akiben az edzõi stábnak 100%-osan hinni kell. Eric Steele aprólékosan készíti fel, és ha már egy 20 éves játékost kértek fel arra, hogy helyettesítse Edwin van der Sart, akkor nagyon biztosnak kell lenniük a képességeiben."

"A spanyol U21-es válogatottban és hazája egyik nagy csapatában játszott, így látható, hogy van benne potenciál, aki jobb lehet, mint amit eddig tett."

Neville úgy érzi, Sir Alex ideje alatti United átigazolások önmagukért beszélnek.

"A United mindig olyan játékosokat vesz, akik nem érték el még a hegy tetejét és még mászni akarnak tovább" - folytatta Nev. "Ha megpróbálsz kész játékosokat venni, az mindig nehéz, ezért inkább éhes játékosokra van szükség. A legjobb dolog, amikor egy kis fejlesztés után a játékosokból a menedzser képes kihozni a maximumot."

"Úgy vélem ez a klub politikája és mindig ez is marad. A top csapatok ezen a nyáron is sokat fognak költeni, de még mindig a United elsõ helyét látom, mert megvan a menedzserben és a klubban a folytonosság."
 


manutd

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!