Mount: Ezért igazoltam a Unitedbe

Mason Mount bepillantást engedett abba, miért döntött úgy, hogy a Chelsea-től a Manchester Unitedhez igazol.


Az angol válogatott játékost szerdán hivatalosan is bemutatták a Vörös Ördögök új 7-es számú játékosaként, aki Erik ten Hag legfrissebb igazolása lett a 2023/24-es szezon előtt.

 

A büszkeségtől sugárzó Mason első interjúját United-játékosként a MUTV műsorvezetőjének, Helen Evansnek adta.

 

Amikor arról kérdezték, miért döntött úgy, hogy Londont Manchesterre cseréli, a 24 éves játékos elmondta, hogy nem volt nehéz döntés számára.

 

"Azt hiszem, az elmúlt hónapokban világossá vált, hogy nem vagyok benne a Chelsea további terveiben, és amint megtudtam, hogy a Unitedről van szó, a döntésem megszületett" - magyarázta.

 

"Ez egy hatalmas klub, hatalmas, ikonikus játékosokkal, legendákkal."

 

"A kezdetektől fogva ennek a része akartam lenni. És nyilvánvalóan az is fő célom volt, hogy korán ide kerüljek, hogy felkészüljek az előszezonra."

 

A Bajnokok Ligája-győztes Mount optimistán tekint a United következő szezonjára, és reméli, hogy segíthet a Vörös Ördögöknek továbblépni és további sikereket elérni Ten Hag alatt - már az előszezontól kezdve.

 

"A legfontosabb dolog számomra az volt, hogy ideérjek, hogy már az első napon készen álljak, és hogy találkozhassak az összes játékossal, a menedzserrel, és elkezdhessek dolgozni" - tette hozzá.

 

"Nagy szezon előtt állunk, trófeákat akarunk nyerni, sikeresek akarunk lenni. Szóval igen, nagyon nagy dolog volt számomra, hogy már az első napon itt lehettem, és rögtön belevághattam."

 

 

Szerdán jelentettük be, hogy Mason csatlakozik azon Vörös Ördögök illusztris társaságához, akik a 7-es számú ikonikus mezt viselték: Cristiano Ronaldo, Eric Cantona és David Beckham is megjárta ezt az utat előtte.

 

A középpályás elmondta, nagyon izgatott, hogy csatlakozhat a Unitedhez és alig várja, hogy elkezdhesse azt, ami reményei szerint egy nagyon sikeres karriert eredményez számára a klubnál.

 

"Olyan sok ikonikus játékos játszott a Unitedben" - mondta.

 

"Ők játszottak ennél a klubnál, és mivel fiatalon láttam őket, és rajongójuk is voltam, nagyon különleges, hogy most én is itt lehetek."

 

"Ez az, amiért hosszú, hosszú ideig dolgoztam kisgyerekként, ezért a pillanatért, és a jövőbe tekintve ez nagyon izgalmas számomra."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!