Hivatalos: a 2023-as túra utazó kerete

A Manchester United megnevezte 31 fős utazó keretét a 2023-as felkészülési túrájára, az Egyesült Államokba.


A Vörös Ördögök szerda délután Edinburghban 1-0-ra legyőzték a Lyont, a mérkőzés egyetlen gólját Donny van de Beek szerezte.

 

A múlt heti, Leeds elleni győzelemhez hasonlóan Erik ten Hag a Murrayfieldben is fiatalos csapatot vetett be, mivel a United visszatérő válogatott játékosai továbbra is a külön dolgoztak.

 

Ezek a játékosok, akik Carringtonban edzettek, most csatlakoztak az edinburgh-i csapat 15 tagjához, hogy átutazzanak az Egyesült Államokba, ahol szombaton az Arsenal elleni barátságos mérkőzéssel indul a turné, a New Jersey-i MetLife Stadionban.

 

Az Arsenal elleni mérkőzést az alábbiak követik: Wrexham (San Diego), Real Madrid (Houston) és Borussia Dortmund (Las Vegas).

 

Az újonnan szerződtetett Mason Mount is a repülőn van, mivel továbbra is lenyűgöző teljesítményt nyújt, míg Antony és van de Beek Skóciában tért vissza sérüléséből, és szintén utazik.

 

Egyetlen játékos nem utazott el a repülővel, Fred.

 

A brazil az Egyesült Királyságban maradt, hogy egy személyes ügyet intézzen, de várhatóan hamarosan csatlakozik a csapat többi tagjához.

 

Rhys Bennett és Tyrell Malacia sajnos sérülés miatt kénytelen volt kimaradni.

 

 

A csapatban a fiatalok és a tapasztaltak jó keveréke van jelen: Casemiro, Bruno Fernandes és Marcus Rashford - aki frissen írta alá új szerződését - mellett több akadémiai játékos is a keretbe került.

 

A fiatal kapus, Radek Vitek egyike a Ten Hag által kiválasztott négy kapusnak, míg Dan Gore és Kobbie Mainoo a középpályán kaphatnak lehetőséget, miután lenyűgöző teljesítményt nyújtottak az előszezonban.

 

Alvaro Fernandez szintén bekerült, akárcsak a csütörtökön (július 20.) 19. életévét betöltő csatár, Omari Forson.

 

Utazó keret a 2023-as túrára:

Kapusok: Nathan Bishop, Tom Heaton, Dean Henderson, Radek Vitek.

Védők: Diogo Dalot, Alvaro Fernandez, Victor Lindelof, Harry Maguire, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.

Középpályások: Amad, Antony, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Dan Gore, Hannibal, Kobbie Mainoo, Scott McTominay, Mason Mount, Facundo Pellistri, Jadon Sancho, Donny van de Beek.

Támadók: Anthony Elanga, Omari Forson, Alejandro Garnacho, Anthony Martial, Marcus Rashford.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!