A Kékek is beléptek a Nasriért való harcba

A Sky Sports forrásai tudni vélik, a Chelsea is érdeklõdik a bizonytalankodó Arsenal ász, Samir Nasri iránt.


Nasri Arsenalos jövõje intenzív spekulációk tárgyát képezi ezen a nyáron, ugyanis a francia még nem hosszabbította meg szerzõdését.

 

A sokoldalú támadó szerzõdése utolsó 12 hónapjába lépett és úgy vélik, elutasította az Arsenal hosszabbítási ajánlatát.

 

A francia válogatott a 2010/11-es kiírásban remek játékot produkált és élvezte azt, azonban nem ígéri meg, hogy a jövõben is az Ágyúsok játékosa lesz.

 

A Manchester United és a Manchester City egyaránt jelezte, szívesen szerzõdtetnék a korábbi Marseille játékost, így ha az Arsenal pénzt szeretne látni a játékosért, még ezen a nyáron meg kell válnia tõle.

 

 

 

Azonban most már a Chelsea is beszállt a 24 éves játékos kegyeiért való harcba. A Chelsea új menedzsere, Andre Villas-Boas szívesen csábítaná a franciát a Stamford Bridge-re.

 

A Kékeknek szinte kötelezõ igazolni a nyáron, ha továbbra is prioritás számukra az élmezõny. Nasri minden bizonnyal egy másodlagos célpont, mivel korábban már megpróbálták leigazolni a Tottenham egyik legkeresettebb játékosát, Luka Modric-ot, azonban próbálkozásuk nem járt sikerrel.

 

A Kékek tehát minden bizonnyal Nasri felé fordítják figyelmüket, miután a Spurs nem engedte városi riválisához a cselszövõ Modric-ot.

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!