Ten Hag reakciója az Arsenal legyőzésére

Erik ten Hag elégedett volt a Manchester United Arsenal elleni teljesítményével a MetLife Stadionban, mivel a Vörös Ördögök zsinórban harmadik győzelmüket jegyezték az előszezonban.


A nyár első két mérkőzésén, a Leeds United és a Lyon elleni győzelmek után - amelyeket Oslóban, illetve Edinburgh-ban szereztek - ugyanígy indult a nyári amerikai túránk, hiszen Bruno Fernandes és Jadon Sancho első félidei találataival 2-0-s győzelmet arattunk.

 

A Vörös Ördögök ezt követően 5-3-ra megnyerték a mérkőzés utáni büntetőpárbajt is, amely akkor dőlt el, amikor Fabio Vieira próbálkozása a keresztléc fölé szállt, míg a másik nyolc próbálkozás mindegyike eredményes volt.
 

POZITÍVUMOK  LABDABIRTOKLÁSBAN ÉS AZON KÍVÜL

"Szerintem nagyon jól játszottunk, nagyon elégedett voltam, hogy mennyire aktívak voltunk labdabirtoklásban és azon kívül is."

 

"Így akarunk játszani, és ez az év egyetlen olyan időszaka, amikor igazán tudsz dolgozni az edzéseken, és ezt kipróbálhatod a meccseken anélkül, hogy ennek következményei lennének."

 

"De ettől függetlenül nyerni akarunk, és úgy gondolom, a srácok megmutatták, jó meccset játszottunk."

 

FIATALJAINK BÁTORÍTÁSA
"Ez fantasztikus. A Manchester United híres arról, hogy fiatal játékosokat nevel, ezt meg lehet csinálni. De figyelemmel kell kísérnünk őket. Van önbizalmuk, Kobbie Mainoo magabiztosan játszik és nagyon tetszik a teljesítménye. De idén tavasszal is megmutatta, aztán megsérült. Nagyon boldogok vagyunk. Most több fiatal is van velünk, és mindannyian nagyon jól teljesítenek. De nem akarom túl magasra emelni az elvárásokat."

 

"Meg kell néznünk őket. A Premier League kemény, de egyértelműen látszik, hogy van néhány nagyon jó fiatal játékosunk, akik szerepet játszhatnak a csapatban. De a léc magasan van."
 

KÖNYÖRTELENÜL NYOMÁST GYAKOROLVA
"Szerintem jól csináltuk, és mi is ilyenek akarunk lenni: egy ‘presszing gépezet’ akarunk lenni, így aztán mindent együtt kell csinálnunk. Ez nagyon fontos, és ma mindkét félidőben ezt tettük."

 

ELŐRETEKINTVE
"Természetesen ezek mind nagyszerű meccsek. Csinálnunk kell, ez segíti az előrelépést, és főleg ezek az ellenfelek, akik jók. Az Arsenal egy igazán jó ellenfél. Hihetetlenül jól játszottak az elmúlt szezonban a Premier League-ben, szóval igen, jó velük meccselni, mert akkor te is jobb leszel."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!