Meulensteen Sneijdert favorizálja

A United másodedzõje szerint a holland játékos tökéletesen illene a csapatba.


A Manchester United másodedzõje, Rene Meulensteen Wesley Sneidernél ideálisabb játékost nem tud elképzelni csapata számára.

A Vörös Ördögök szeretnék megerõsíteni középpályájukat idén nyáron azok után, hogy a korábbi angol válogatott Paul Scholes befejezte fényes, Old Traffordon töltött pályafutását.

Állítólag az arsenalos Samir Nasri áll a klub figyelmének középpontjában, de a hírek szerint a Chelsea és a Manchester City is élénken érdeklõdik a francia iránt.

Több kérdõjel is akad a holland Sneijder jövõjét illetõen annak ellenére is, hogy jelenlegi szerzõdése még négy évig köti az Interhez.

Az Inter akár nyitott is lenne tárgyalni középpályása eladásáról és Meulensteen szerint Wesley tökéletes igazolás lenne a United számára.

"Az új Paul Scholes nem létezik, ahogyan új Roy Keane sem bukkant fel soha, de Sneijder is tökéletes" - mondta Rene a holland Voetbal International-nak.

 


"Nem hiszem, hogy csapatunk számára nála megfelelõbb játékos létezne."

"Nem azért mondom, mert holland. Egy ideje itt dolgozom, ismerem a csapatot belülrõl és tudom, hogy nagyszerû igazolás lenne."

"Tökéletes kiegészítõje lenne olyan játékosoknak, mint Hernandez, Rooney, Park, Young, Valencia, Nani és Giggs."

"És természetesen Wesleynek megvan a megfelelõ tapasztalata a legmagasabb szintû labdarúgáshoz."

"Nem tudom, mi várható a jövõjével kapcsolatban, elhagyja-e egyáltalán, megszerezhetjük-e, de ha a képességeket nézem, azt kell mondjam, meg kell szerezzük."
 


sky

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!