15 fiatal játékos utazott a Wrexham elleni meccsre

A Manchester United újabb 15 játékost repített az Egyesült Államokba, hogy felkészüljön a Wrexham elleni barátságos mérkőzésre.


A Ryan Reynolds és Rob McElhenney színészpáros által közösen birtokolt walesi csapat elleni rangadó szerdán, magyar idő szerint 04:30-kor kezdődik San Diegoban.

 

Mindig is az volt a szándék, hogy a Vörös Ördögök fiatalos felállásban lépjenek itt pályára, mivel másnap a Real Madrid elleni meccs következik, kissé szokatlan, hogy egy rangos meccs előtt ennyivel játszanak egy másikat, de értékes tapasztalatokat szerezhetnek azok, akik szerephez jutnak.

 

Természetesen a fiataloknak még sokat kell fejlődniük, de az elmúlt szezonban mintegy 32 akadémista látogatta az első csapat edzéseit, ez pedig egy újabb lépésnek tekinthető a tanulási folyamatban.

 

A United - amely először viseli az új, második számú mezét - a tervek szerint Jonny Evans-t is beveti majd.

 

Az északír válogatott játékos rövid távú szerződést kötött korábbi klubjával, miután elhagyta a Leicester Cityt, és minőséget, tapasztalatot fog hozni a védelem közepén, Erik ten Hag pedig a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján azt sugallta, hogy szerepelni fog.

 

Több más játékos is elutazott, akik Edinburghban, a Lyon elleni 1-0-s győzelem alkalmával már ott voltak, és valószínűleg további U21-es játékosok is lehetőséget kapnak arra, hogy megmutassák magukat.

 

A WREXHAM MECCSRE UTAZÓ JÁTÉKOSOK

Sonny Aljofree
Toby Collyer
Jonny Evans
Will Fish
Isak Hansen-Aaroen
Elyh Harrison
Joe Hugill
Marc Jurado
Willy Kambwala
Charlie McNeill
Dermot Mee
Mateo Mejia
Maxi Oyedele
Logan Pye
Shola Shoretire

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!