Ten Hag: Tavaly lefektettük a siker alapját

Erik ten Hag úgy véli, hogy a Manchester United az elmúlt szezonban lefektette annak alapjait, hogy hogyan szeretnének ennél a klubnál játszani és már gőzerővel a 2023/24-es idényre koncentrálnak.


A Borussia Dortmund elleni összecsapás előtt a holland menedzser sajtótájékoztatót tartott Las Vegasban, ahol csapatával és a jövővel kapcsolatos kérdéseket kapott. 

 

Eriket megkérdezték arról, hogy jobb helyen jár-e eszméi megvalósításához, mint tavaly ilyenkor tekintettel arra, hogy most nyáron már Mason Mount és Andre Onana is csatlakozott a Vörös Ördögökhöz.

 

"Azt hiszem a különbség a tavalyi évhez az, hogy megvan az alapunk ezzel a csapattal" - mondta. "Mert az előző szezonban lefektettük az alapokat, a csapatot, a játékstílust, most pedig meg kell találnunk a megfelelő játékosokat, akik képesek ebbe beilleszkedni és növelni a szintet."

 

 

Andre Onona és Mason Mount már megérkeztek, a csapat jelenleg pedig csatárt keres. Sajtótájékoztatója során Erik kifejtette, hogy szeretné, ha a csapat minden tagja hozzájárulna a rekordbajnok ambícióihoz, hogy sikeres legyen a 2023/24-es szezon, akár a kezdőben, akár a kispadon szerepel az illető.

 

A holland menedzser terve a csapattal szépen körvonalazódott az elmúlt hetekben és minden újonnan érkező is magáévá teszi Ten Hag ideológiáját.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!