Csapathírek a Wolves meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag a 2023/24-es Premier League szezonban először szolgált csapatával kapcsolatos hírekkel.


A Vörös Ördögök hétfőn este, egy hazai Wolverhampton Wanderers elleni bajnoki mérkőzéssel indítják az új szezont, ahol az új igazolások közül várhatóan Andre Onana és Mason Mount is ott lesz a meccsnapi keretben.

 

A legújabb fogás, a dán válogatott Rasmus Hojlund debütálására azonban még egy kicsit várni kell, ugyanis a hórihorgas támadó a felkészülési szezonban sérülést szenvedett.

 

Amikor a legfrissebb, Hojlund állapotával kapcsolatos hírekről kérdezték hivatalos sajtótájékoztatóján, Ten Hag így felelt:

"Ahogy korábban is mondtuk, volt egy kisebb problémája és emiatt jelenleg nincsen azon az edzettségi szinten, mint a többi játékosunk."

 

"Szóval edzésmunkára kell fognunk. Nehéz prognózist felállítani a visszatéréséről. De magabiztosak és pozitívak vagyunk."

 

 

Lesznek más hiányzók is a nyitófordulóban manchesteri részről, akikre a holland menedzser nem számíthat majd idei első kezdőcsapata összeállításakor.

 

"Bizonyos problémák, amiket Önök nem említettek, még az előző szezonból datálódnak" - tette hozzá.

 

"Mint például [Tyrell] Malacia. 30 játékosunk van és szerintem nagyon jó erőnléti állapotban vagyunk. Az Amaddal történtek nagy csalódást jelentenek, a Kobbie-val [Mainoo] pedig még inkább. De ez történik, ha az ember elmegy a határokig. A sérüléseket sajnos nem lehet elkerülni."

 

"Erős kerettel rendelkezünk, én pedig egy erős csapatot fogok tudni majd pályára küldeni. Szerintem erről bizonyságot tettünk a múlt hétvégi Lens és Athletic Bilbao elleni felkészülési meccseken is. Több mint 11, kezdőcsapatbeli helyet érdemlő játékosunk van."

 

Mivel Tom Heaton és Dean Henderson se állhat rendelkezésre sérülés miatt, így szinte borítékolható, hogy Andre Onana hivatalosan is bemutatkozhat manchesteri mezben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Wolves

Premier League 1. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!