Ten Hag reakciója a Wolves legyőzésére

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag a Wolves ellen a nyitófordulóban aratott 1-0-s bajnoki győzelmet értékelte.


Megtaláltuk a módját a győzelemnek

"Ők sokkal agresszívebbek voltak, mint mi, de ettől függetlenül is meg kellett találnunk a módját a mérkőzés megnyerésének. Pontosan ez az, amit tettünk, az pedig látható volt, hogy a csapat milyen szellemiséggel és győzni akarással rukkolt elő ennek érdekében. Mi pedig boldogok vagyunk. Természetesen nagyon elégedett vagyok a győzelemmel, nagy harcban értük el. Most minden arról szól, hogy belerázódjunk az új szezonba. Tudjuk, hogy meg kell harcolnunk a pontjainkért és minden egyes labdáért is a pályán. Kívülről nem volt egy jó mérkőzés, de küzdenünk kellett. Meg kellett találnunk a módját a győzelem elérésének és ezt meg is tettük."

 

Visszatért a tűz

"Újra az Old Traffordon játszhattunk. Visszatért a tűz! Ismét érezhető volt a szurkolók és a csapat közötti kapcsolat, mi pedig tudjuk, hogy minden mérkőzés kemény. A semmiért nem osztogatnak pontokat. De mi harcolunk értük. Az emberek ezt láthatták már a tavalyi szezonban, illetve az idei felkészülési időszak során is, de a felkészülési meccsek és a bajnokság között hatalmas különbség van."

 

A Wolves jól játszott

"Nagyon nyugodtak voltak ma a labda birtokában. Szerintem a Wolves nagyon jól játszott. Ha megnézzük a tavaszi és a felkészülési szezonbeli teljesítményüket és követjük őket, akkor tudható, hogy ők egy jó csapat. Különösen abból is jól leszűrhető, hogy mennyire nagyot kellett velük harcolnunk folyamatosan, de különösen a mérkőzés végén. Szerintem a cseréink egyértelműen új energiát kölcsönöztek a játékunknak, ami jót tett. Láttam egy adatsort az előző szezonból, amely szerint mi szereztük a legtöbb gólt a cseréink által, ami nagyon jó dolog. Szükség van erre a szellemiségre, mert a csapat nem 11 játékosról szól. Hanem az egész keretről."

 

 

Feladatok, amiken dolgozni kell

"Túlzottan sok ki nem kényszerített hibánk, labdaeladásunk volt. Ez nem volt jó. De bele kell rázódni a szezonba, ezen pedig javítanunk fogunk. Az ilyen labdaeladások lehetőséget biztosítanak az ellenfél számára a kontrákhoz, ilyenkor pedig csak bottal lehet a nyomukat ütni. De szerintem mi fel tudtuk venni velük a lépést és kezeltük az ilyenkor kialakult helyzeteket. A kapott gól nélküli meccs mindent elárul, az pedig, hogy ezt újra az Old Traffordon játszva érhettük el, nagyon jó. De a labda birtokában jobbnak kell lennünk."

 

Félidei üzenet a játékosoknak

"Azt mondtam, hogy legyenek nyugodtabbak, higgadtabbak, legyen több mozgás a vonalak között. Voltak pillanataink, amikor utóbbi jól sikerült, olyankor pedig veszélyes szituációkba is tudtunk kerülni. De, ha könnyedén elszórjuk a labdákat, azzal egy kicsit a mérkőzés irányítását is kiengedjük a kezünkből."

 

VAR-ellenőrzés a mérkőzés végén

"Ez nehéz. Szerintem ő nagyon bátor volt, amikor kijött a beadásra, a labdához pedig már azelőtt hozzáértek, hogy Andre kiugrott, szóval nem hiszem, hogy hatással volt a labdát érintő játékosra. A VAR megvizsgálta és a mi javunkra döntött. Boldogok vagyunk a pontokkal."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!