Forlan bízik Pellistriben

Diego Forlan szeretné, ha uruguayi honfitársa, Facundo Pellistri több játékidőt kapna a Manchester Unitednél.


Korábbi csatárunk elismeri, hogy ez nehéz, tekintve Erik ten Hag menedzser rengeteg lehetőségét, de miután együtt dolgozott Pellistrivel a Penarolnál, úgy érzi, a szélső bizonyítani fogja a minőségét Premier League-szinten is.

 

A még mindig csak 21 éves fiatalember hétfőn, a Wolverhampton Wanderers elleni szezonnyitón a kispadról szállt be, és komoly munkát végzett a jobb szélen, mi pedig 1-0-s győzelmet arattunk.

 

Miután az előszezon utolsó gólját, az Athletic Bilbao elleni dublini 1-1-es döntetlen alkalmával ő szerezte, Pellistri továbbra is szeretne valós opció lenni Ten Hag számára, hiszen szombaton a Tottenham következik a szezon első idegenbeli mérkőzésén.

 

 

Mivel Forlan már a Penarol menedzsereként eltöltött időszaka óta tisztában van a szélső képességeivel, drukkol, hogy a közeljövőben továbbra is jöjjenek a lehetőségek számára, hogy megmutassa kvalitásait.

 

Amikor egy hongkongi akadémiai eseményen megkérdeztük Diegot, hogy melyik játékosra kell odafigyelni 2023/24-ben, azt válaszolta: "Pellistrit ismerem. Én voltam a menedzsere a Penarolnál, amikor még ott játszott, aztán elment a Unitedhez. Szóval természetesen ismerem, és szeretnénk, ha több játékpercet kapna."

 

"Tudjuk, hogy ez nem könnyű. Nehéz. De ő egy nagyon jó játékos és egy kedves srác."

 

"Az utolsó meccsen az előszezonban gólt lőtt, és remélhetőleg több percet kaphat a Unitedben."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!