Erik: Előrébb kell lépnünk az idegenbeli meccseken

Erik ten Hag kifejtette, a Manchester Unitednek miként kell előrébb lépnie és viselkednie, amikor a szezon során az Old Traffordtól távol mérettetnek meg.


A Vörös Ördögök otthoni formája igazán megsüvegelendő, mióta a holland menedzser leült az Álmok Színházának kispadjára, a Wolves elleni szezonnyitó bajnokin aratott sikerükkel ugyanis már 30 mérkőzés óta nem találtak legyőzőre hazai környezetben.

 

Távol Manchestertől azonban Erik szerint hatalmas változásoknak kellene történni velük, ugyanis a 2022/23-as idényben csak nyolcszor tudtak nyerni a Premier League-ben idegenben.

 

"Nos, ez az egyik legfőbb célunk erre a szezonra. Előrébb kell lépnünk az idegenbeli találkozókon és több pontot kell szereznünk" - kezdte a Spurs elleni hivatalos sajtótájékoztatóján a téma kapcsán.

 

"Magasabb szinteken akarunk teljesíteni, mert ez az egyik alapja annak, hogy több pontot gyűjtsünk."

 

 

Az idegenbeli próbatételek sora egy nehéznek ígérkező észak-londoni látogatással indul szombaton koraeste a Spurs vendégeként, azonban a fővárosiak új otthonában igen impozáns mérleggel rendelkezik a United.

 

Mióta a White Hart Lane-t a Tottenham Hotspur Stadiumra cserélték, a manchesteriek még nem szenvedtek vereséget vendégként, az azóta lejátszott négy mérkőzésen pedig két győzelem és két döntetlen a mérlegük.

 

2021 októberében Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani és Marcus Rashford góljainak köszönhetően a Vörös Ördögök 3-0-s sikert arattak, amely 2007 februárja óta a legnagyobb különbségű győzelmük volt a Tottenham ellen.

 

Bár abban reménykedik, hogy ezen a hétvégén hasonló különbségű eredményt érhetnek el, de Ten Hag kijelentette, hogy ehhez játékosainak készen kell álniuk arra, hogy a megfelelő módon mutassák meg tudásukat a pályán.

 

"Ez gyakran személyiség kérdése" - magyarázta Erik, amikor a csapat idegenbeli mérlegéről kérdezték.

 

"Szóval igen, az az én elvárásom a játékosaimmal szemben, hogy többet mutassanak meg a saját személyiségükből ahhoz, hogy megnyerjenek ilyen mérkőzéseket."

 

"És hogy több pontot gyűjtsenek az idegenbeli mérkőzéseken."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Tottenham - Manchester United

Premier League, 2. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!