Eriksson tárt karokkal várja Hargreavest

Owen Hargreaves új lehetõséget kaphat Sven Goran Erikssontól pályafutás felélesztéséhez


Egy héttel ezelõtt szûnt meg kontraktusa a Manchester Uniteddal, miután az elmúlt két évben összesen kilenc percet tölthetett a pályán a szinte példátlan sérüléshullámainak köszönhetõen.

 

A korábbi Bayern játékos számos videót töltött fel a YouTube-ra, hogy bizonyítsa fittségét a következõ szezonra és ez úgy tûnik elég volt a jelenleg a Leicestert irányító Sven Goran Erikssonnak.

 

Eriksson volt az, aki annak idején rábeszélte a kanadai születésû Hargo-t, hogy Anglia mezét viselje nemzetközi összecsapásokon, pedig játszhatott volna a kanadai, walesi és a német csapatban is.

 

Hargreaves, aki 42 meccsen játszott Anglia válogatottjában, most csatlakozhat Erikssonhoz, hogy közösen visszavezessék a Rókákat a Premier League-be.

 

 

„Láttam a videóit,” nyilatkozta Eriksson a Daily Mirrornak. „Ha szeretne itt játszani, én a kapuban fogom várni és betessékelem rajta.”

 

„Nagyon balszerencsés volt az elmúlt években, de ha csak kicsit is hasonlít régi önmagára, akkor még most is egy kiváló játékos. Már rég nem beszéltem vele – talán itt lenne az ideje.”

 

„Nehéz lehet eldönteni ennyi kihagyás után, hogy mit is akar az ember, de én megvárom, amíg eldönti.”

 

 

ESPN 

 

 


soccernet.espn.go.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!