Ten Hag csapata küzdőszellemét éltette

Bár a Manchester United menedzsere, Erik ten Hag természetesen csalódott volt a Tottenham Hotspur elleni szombati vereség miatt, szerette volna pozitív fényben részesíteni azt, ahogy csapata próbálta elvégezni feladatát.


Sarr találata és Martinez öngólja azt jelentette, hogy a Vörös Ördögök elveszítették a szezon első idegenbeli bajnokiját, noha végig veszélyt jelentettek a házigazdák védelmére.

 

Ten Hag a vereséget követő sajtótájékoztatón meg is kapta a kérdést, hogy hogyan értékeli a United Spurs elleni teljesítményét. A holland csalódottságának adott hangot a találkozó elvesztése miatt, de ugyanakkor dicsérettel illette fiai első félidőben nyújtott teljesítményét és azt, ahogyan végig küzdöttek.

 

"Ez a hit megőrzéséről szól" - mondta. "Szerintem mindig lehet találni érveket, melyekkel megmagyarázhatod az aktuális produkciót, de én próbálom nem ezt tenni."

 

"Szerintem a csapat összetartott. Nem omlottak össze, tovább harcoltak, helyzeteket dolgoztak ki. Például Antony nagy lehetősége, ahol a kapufát találta el."

 

 

"Volt néhány nagyon jó támadásunk a kapusuk ezeket jól védte. Szóval nem látom azt, hogy a Spurs annyira uralta volna a második félidőt."

 

"Tudjuk hogy kell reagálnunk az ellentámadásokra és mögéjük kerülni, de ezzel többet is kockáztatunk, mert gólt kell szerezni. Az ellenfeleket ezzel meg lehet törni és akár teljesen kiütni őket a meccs ritmusából."

 

"Megvannak a szabályaink és azt hiszem ezeket szépen betartottuk végig, nem játszottunk alárendelt szerepet és több helyzetet is teremtettünk, mint a Spurs."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!