Ten Hag reakciója a Forest legyőzésére

Erik ten Hag megosztotta gondolatait a Manchester United izgalmas, 3-2-es győzelmével végződött Nottingham Forest elleni hazai találkozóját követően.


A rossz kezdés

"Nagyon érdekes volt látni számomra, hogy a csapat miként reagál erre. Menedzserként az ember nem akar ilyen helyzetbe kerülni, de nagyon jó, hogy volt egy ilyen tapasztalatunk és hogy láthattuk, hogy a csapat hogyan reagál a történtekre. A jó dolog egy ilyen horrorisztikus kezdésben, hogy még sok idő áll rendelkezésére a dolgok megfordítására és nekem ez is volt az érzésem. Volt néhány nagyszerű vezér a csapatunkban, higgadtságot mutattunk abban a tekintetben, hogy ragaszkodtunk az eltervezett játékunkhoz, aminek köszönhetően sokszor nagyszerű futballal rukkoltunk elő és sikerült megfordítanunk a dolgokat. Szóval nagy elismerést érdemel ezért a csapat."

 

Kulcsfontosságú három pont

"Egyértelműen, és látható volt, hogy ez a csapat erős. Jó küzdőszellemmel és lelkülettel rendelkezik, tele van energiával, ezek pedig mind egyértelműen segítségünkre lesznek. Ez egy kulcsfontosságú győzelem és ez segíteni fog a hitünk tekintetében. Szükség van vezérekre a pályán, mi pedig higgadtak maradtunk és irányításunk alatt tartottuk az eseményeket. Egyikük volt Christian Eriksen, aki egy nagyszerű befejezéssel is előrukkolt."

 

Lehetőség a fejlődésre

"Normális a szezon kezdetén, hogy számos olyan terület van, amelyben fejlődnünk kell, de a csapatunk rendelkezik karakterrel. Nagyon elégedett vagyok ezzel a teljesítménnyel, de van lehetőség a fejlődésre - a mérkőzés első és utolsó részét tekintve. Nem nyerhetsz presszingeléssel, ha 11 a 10 ellen játszol. Ilyenkor sokkal nyugodtabbnak kell maradni és meg kell találni azt a plusz egy embert a térfelükön. De mi hibákat követtünk el és lehetőségeket adtunk nekik a helyzet kidolgozásokra."

 

Lenyűgöző Bruno

"Folyamatosan kapom a kérdéseket [vele kapcsolatban], de ő megmutatta, hogy miért választottuk ki a csapat vezérének és kapitányának. Ő egy lenyűgöző kapitány, aki példamutató és inspiráló. Hozza a minőséget és megy előre. Szerintem nagyon elismerésre méltó mérkőzést játszott."

 

 

Edzőpályán begyakorolt figura

"Eric dolgozta ki [a Casemiro egyenlítőgólja előtti figurát]. Eric Ramsay. Ő fantasztikus munkát végez, amit a játékosok tökéletesen valósítottak meg. Szerintem mindegyik gólunk brilliáns volt. Visszamehetünk az előre eltervezett játékunkhoz, az alapértékeinkhez és szabályainkhoz annak megválaszolásához, hogy miként tudtuk kijátszani őket ezekben a helyzetekben."

 

Üzenet a szurkolóknak

"A szurkolók jogosultak véleményt megfogalmazni. Emellett egy nagyon erős kapcsolat látszik a szurkolók és a csapat között, legyen szó idegenbeli vagy hazai meccsről. Én ennek nagyon örülök. Szeretnék köszönetet mondani nekik ezért a kapcsolatért azzal, hogy jó teljesítményekkel rukkolunk elő. Ha a szurkolók és a csapat továbbra is össze tudunk tartani, akkor sikeresek leszünk."

 

Készen állunk az Emirates-re

"Abszolút. Először is most kiélvezzük ezt, mert egy ilyen győzelem nagyon fontos, de természetesen már a következő mérkőzésre fókuszálunk. Van egy hetünk, megfelelően fel fogunk készülni és mindent meg fogunk tenni azért, hogy újra győzni tudjunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!