Ten Hag: Kell a verseny a csapatba

A Manchester Unitednek három Premier League-színtű kapusra és mezőnyben minden poszton két-két minőségi játékosra van szüksége Erik ten Hag szerint.


A menedzsert a lehetséges átigazolásokról kérdezték a Nottingham Forest elleni szombati, lenyűgöző, 3-2-es győzelmet követő sajtótájékoztatóján, amikor már kevesebb, mint egy hét van hátra az ablak bezárásáig.

 

Fenntartotta, hogy minden lehetséges frissítésről időben tájékoztatják a szurkolókat, és megismételte, hogy versenyképes csapattal szeretne rendelkezni.

 

"Ha az a helyzet, hogy játékosok távoznak a klubtól, akkor hírt adunk róla" - válaszolta, amikor a kapus, Dean Hendersonra vonatkozó kérdést tettek fel.

 

"Jól felkészültünk, teljes mértékben mi irányítunk, így ha lesznek átigazolások, akkor is versenyképesnek kell tartanunk a csapatot, mert ez egy kemény szezon lesz, sok mérkőzéssel."

 

"Sok poszton duplázásra van szükség, a kapusposzton pedig három igazán jó hálóőrre van szükségünk, akik mindannyian képesek tartani a Premier League-színvonalat, így ezt lefedjük."

 

 

A United eddig három szerződést jelentett be a nyáron, Mason Mount, Andre Onana és Rasmus Hojlund személyében.

 

Onana az idei szezonban minden mérkőzésen kezdett a Vörös Ördögök kapujában, míg Mount a Nottingham Forest elleni győzelem alkalmával a balhátvéd, Luke Shaw-val együtt nem léphetett pályára.

 

Hojlundot még nem láthatják a szurkolóink a United meccsnapi keretében, mivel a korábbi klubjával, az Atalantával való előszezoni edzésen összeszedett egy sérülést.

Erik a múlt héten pozitív információkkal szolgált a csatárról, és a héten talán továbbiakat is megtudhatunk az állapotáról.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!