Manchester United U21 - Stoke City U21 10-1

A Manchester United akadémiája szombat délután megszerezte első győzelmét a Leigh Sports Village-ben, nem is akármilyen sikert aratott, 10-1-re diadalmaskodott a szezon harmadik Premier League 2 mérkőzésén.


Isak Hansen-Aarøen adta meg az alaphangot a 8. percben, Mateo Mejia pedig a 23. percben megduplázta a hazaiak előnyét egy távoli kapuba emeléssel, amely Lewis Macari, a United-legenda és MUTV-szakíró Lou Macari unokája mellett ívelt a hálóba.

 

Ethan Williams gyors duplája közvetlenül félóra elteltével már 4-0-ra alakította az állást, majd Maxi Oyedele tovább növelte az előnyt és bár Willy Kambwala szerencsétlen öngólja után a Stoke is feljegyezte magát az eredményjelzőre, az ötgólos különbséget Joe Hugill a Williams elleni szabálytalanságért megítélt és belőtt büntetőjével állította vissza a hosszabbításban. 

 

A kíméletlen támadójáték a második játékrészben is folytatódott, Mejia és Hansen-Aaroen is duplázott, mielőtt a csereként beállt Ethan Wheatley és végül Sam Mather is betalált, a ő lőtte United utolsó és egyben tizedik gólját egy csodálatos szabadrúgásból.

 

Ez a hazai diadal, valamint az U18-asok korábbi, Stoke elleni 4-1-es idegenbeli győzelme nagyon élvezetes napot jelentett a United akadémiájához kötődő valamennyi játékos számára.

 

A csapat legközelebb a Sunderland U21 ellen lép pályára idegen környezetben szeptember 3-án 15:00 órai kezdettel, győzelmével a United pedig feljött a 14. helyre.  

 

Összefoglaló:

 

United: Harrison; Ogunneye, Jackson, Kambwala, Nolan; Oyedele, Hansen-Aaroen; Williams (Wheatley, 64), Mejia (McAllister, 69), Shoretire; Hugill (Mather, 64).

Nem használt cserék: Carney.

Gólok: Hansen-Aaroen 8, 72, Mejia 23, 63, Williams 32, 34, Oyedele 40, Hugill pen 45+6, Wheatley 66, Mather 88. Ill.: Kambwala o.g. 45+1.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!