Sunderland U21 - Manchester United U21 5-5

A Manchester United U21-es csapata vasárnap újabb gólgazdag mérkőzésen vett részt a Premier League 2 aktuális fordulójában, ezúttal az Eppleton Colliery Welfare Groundon játszottak 5-5-ös döntetlent a Sunderland ellen.


Nyolc nappal a Stoke City elleni figyelemre méltó 10-1-es győzelem után Travis Binnion csapata kényelmes, 5-0-s előnyre tett szert a Wearside-on, Omari Forson 47. percben szerzett találatával, Joe Hugill és Shola Shoretire első félidei bravúrjai mellett.

 

A Vörös Ördögök csapatkapitánya, Hugill már a meccs első percében vezetést szerzett a United korábbi kapusának, Nathan Bishop kapujába. Shoretire a 15. percben megduplázta a United előnyét, miután a házigazdák labdát vesztettek a kapu előtt.

 

Hugill, aki gyerekkorában a Sunderland szurkolója volt, megszerezte második találatát is az első félidőben, amikor egy védő hazafejelt labdája rövidnek bizonyult, majd Shoretire a kapust kicselezve 4-0-ra alakította az eredményt a félidő hosszabbításában.

 

Alig két perccel a folytatás után Forson a büntetőterület széléről egy védő lábán megpattanó góllal szerezte meg a United ötödik találatát.

 

A házigazdák azonban ezután felpörögtek, és a 72. percig 5-4-re csökkentették a hátrányukat, az első négy góljukat Harry Gardiner, Harrison Jones, Michael Spellman és Thomas Chiabi szerezték.

 

A hosszabbítás előtt úgy tűnt, hogy a Vörösök a lehető legszűkebb különbségű győzelmet aratják, mígnem Jewison Bennette a 98. percben egyenlített, és pontot szerzett a Fekete Macskáknak.

 

A United U21-es csapat jelenleg a 15. helyen tanyázik, hosszú szünetet követően találkozik 23-án az Arsenal U21 csapatával hazai pályán 15:00-kor. 

 

United: Harrison (Mee); Ogunneye, Aljofree, Kambwala, Nolan; Oyedele, Hansen-Aaroen; Forson (E. Williams), Mejia, Shoretire (Jackson), Hugill (c).

Nem használt cserék: Mather, Moorhouse.

Gólok:  Hugill 1, 34, Shoretire 15, 45+4, Forson 47. ill.: Gardiner 53, Jones 55, Spellman 57, Chiabi 72, Bennette 90+8.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!