Ten Hag reakciója az Arsenal elleni vereségre

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy érezte, csapata nem azt kapta, amit érdemelt az Arsenal ellen vasárnap az Emirates Stadiumban.


Több szerencsére lett volna szükségünk

"Szerintem a teljesítmény megfelelő volt részünkről. Azt gondolom, hogy egy nagyon jó meccset játszottunk. De minden ellenünk volt és persze ilyenkor nem nyered meg a mérkőzést. Ha több szerencsénk van, akkor nyertünk volna."

 

A döntések nem a mi javunkra születtek

"Látták a mérkőzést, de nem volt les [Garnacho érvénytelenített találata], rossz a kameraszög. [Rasmus] Hojlund büntetőt érdemelt volna, majd kaptunk egy olyan [Declan Rice által szerzett] gólt, ahol szabálytalankodtak Jonny Evansszel szemben. Ez egészen tiszta és egyértelmű. Oké, lehet azt mondani, hogy lőjük be a helyzeteinket. Vagy azt, hogy ne kapjunk azonnal gólt 1-0-s vezetés után. Igen, ezek mind igazak. De szerintem igazán nagy lépést tudtunk megtenni előre és elégedett voltam a teljesítménnyel. [Garnacho gólja] les volt, el kell fogadni, de én láttam a szöget. Én nem láttam lesnek. Nem [nem kértem az eset tisztázását a bíróktól], de ez nem változtat az eredményen. Az, ami. El kell fogadni."

 

A teljesítmény előrelépés volt

"Sokkal kompaktabbak voltunk, nagyon jól védekeztünk, magasan feltolva és mélyen is blokkoltunk. Mindenki kivette a részét, majd kontráztunk, mint tettük azt az első gólnál. Szerintem a labda birtokában nyugodtak voltunk és bár természetesen látom, hogy rengeteg mindenben fejlődhetünk és léphetünk előre még. Hiányzott szerintem néhány veszélyes előrepassz a játékunkból, amelyekkel többször megnehezíthettük volna a dolgukat. De összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével."

 

 

Hojlund és Martial jól játszott

"Szerintem ő [Rasmus] nagyon jól játszott. De azt gondolom, hogy Anthony Martialtól is remek teljesítményt láttunk, szóval elégedett voltam és egyértelműen úgy gondolom, hogy Rasmus Hojlund nagy jó hatással volt a játékunkra."

 

A szezonkezdetünk

"Természetesen többet szerettünk volna elérni ezekből a mérkőzésekből. Az első meccsünk [a Wolves ellen] nem a mi játékunkról szólt, majd volt egy kis szerencsénk és talán nem ítéltek meg ellenünk egy tizenegyest, amelyet meg kellettt volna. És most [az Arsenal ellen], illetve a Spurs ellen is volt egy büntetőgyanús eset, amit meg kellett volna kapnunk. Szóval igen, ez eléggé rossz érzés. Viszont el kell fogadnunk. De mint mondtam, jó mintákat láttam. Úgy látom, hogy a trend felfelé ível és ez az, amibe kapaszkodnunk kell. Most elmegyünk a válogatott szünetre, aztán folytatjuk."

 

Javulnunk kell

"Egyértelműen javulnunk kell. De mint látható és, mint látható volt az előző évben is, bárkit képesek vagyunk legyőzni. Ma apró nüansznyi különbségek döntöttek, amik akár a mi javunkra is szólhattak volna. Szóval, amikor Garna [Garnacho] befejezte [az érvénytelenített góllal végződő helyzetet], az a gól a győzelmet is jelenthette volna számunkra. Szóval ennyire közel voltunk hozzá."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!