Csapathírek a Burnley meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált sérülés fronton a Manchester United szombat esti, Burnley elleni összecsapását megelőzően.


A Carringtonban tartott sajtótájékoztatóján a holland menedzsert Raphael Varane, Mason Mount, Sofyan Amrabat, Tyrell Malacia és Harry Maguire potenciális bevethetőségéről is kérdezték, akik közül utóbbi lehet a legközelebb a visszatéréshez, miután a Bayern München ellen hét közben elszenvedett Bajnokok Ligája vereségkor nem tudott elutazni Németországba, mert problémát érzett egy edzést követően.

 

"Talán Harry Maguire-t mondhatom" - válaszolta Ten Hag.

 

"Az [péntek délutáni] edzést követően többet fogunk tudni. De Varane edzeni fog, aztán majd meglátjuk. Amrabat is edzeni fog és meglátjuk. Mount is, de egyikük se fog még játszani rövidebb vagy hosszabb ideig."

 

"Természetesen Varane az, aki a legrövidebb ideje nem hadra fogható."

 

Ten Hag azt is megerősítette, hogy Jadon Sancho továbbra sincs a keretben, míg Malacia, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Amad és Antony továbbra sem bevethetőek. A fiatal középpályás, Kobbie Mainoo pedig nemrég kezdhette el az egyéni edzéseket, miután a Real Madrid elleni nyári felkészülési meccsen sérülést szenvedett.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Burnley - Manchester United

Premier League, 6. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!