Ten Hag: A Unitednél mind együtt harcolunk

Erik ten Hag tisztában van azzal, hogy egy menedzser számára, egy olyan klubnál, mint a Manchester United, nem mindig lesz zökkenőmentes és folyamatos a felfelé ívelés.


A Vörös Ördögök a Burnley-hez utaznak a szombati mérkőzésre, és megpróbálnak véget vetni a zsinórban három vereségből álló sorozatnak: a Bayern München elleni 4-3-as vereséget az Arsenal és a Brighton elleni Premier League-fiaskók előzték meg.

 

A United a 13. helyen áll az élvonalbeli szezon ezen szakaszában, de néhány negatív médiavisszhang közepette a holland kiemelte, hogy Carringtonban mindenki egy irányba húz, és a formajavulásra törekszik.

 

"Ez tehát a második évem, és tudom, hogy nem mindig felfelé megyünk" - mondta Ten Hag a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján a riportereknek.

 

"Lesznek hiányosságaink, de erősödünk tőle, amíg együtt maradunk, és mi ezt tesszük."

 

"Úgy gondolom, hogy az öltöző és a stáb - az egész személyzet, tehát az edzők, az orvosi-, és a tágabb személyzet is - mindenki együtt van. A Unitedben együtt harcolunk."

 

A Turf Moor egy olyan pálya, ahol a Vörös Ördögök az utolsó hét látogatásuk óta veretlenek, és a Premier League-be való feljutás óta még mindig győzelem nélkül álló csapat elleni mérkőzés tökéletes erősítésnek tűnhet.

 

 

A hazaiak azonban hétfőn 1-1-es döntetlent értek el a Nottingham Forest ellen, miután három hazai vereséggel kezdték a szezont. És miután a tavalyi idényben a Ligakupában Vincent Kompany csapata ellen is játszottunk, Ten Hag úgy véli, hogy a Burnley tehetséges fiatal játékosai gondot okozhatnak, ha a United nem készül fel megfelelően.

 

"Mint mindig, most is azon múlik, hogyan játszunk a Burnley ellen" - tette hozzá.

 

"Soha nincsenek könnyű meccsek, és a Burnley ellen sem lesz az, tudjuk, milyen intenzíven futballoznak, ismerem a hozzáállásukat."

 

"Azt kell mondanom, tetszik a megközelítésük, a kalandvágy és a nagy intenzitás, valamint a dinamizmusuk. Szóval igen, a legjobbunkat kell nyújtanunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!