Ten Hag reakciója a Burnley legyőzésére

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag világossá tette, hogy bár a Burnley elleni idegenbeli győzelem önbizalmat ad csapatának, most már minden figyelemnek a következő mérkőzésekre kell irányulnia.


A Vörös Ördögök a Turf Moor-on, Bruno Fernandes elképesztő kapásgóljával 1-0-s diadalt arattak a Burnley felett.

 

Az elmúlt hetek gyenge eredményei után ismét győzött a csapat, Ten Hag pedig úgy véli, hogy ez az eredmény lendületet adhat a csapatnak, és most már a kedd esti, Crystal Palace elleni Ligakupa-mérkőzésre kell összpontosítani.

 

KONCENTRÁLNI A KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSRE

"Önbizalmat ad-e nekik, nekünk ez az eredmény? Abszolút. De igen, ez csak egy győzelem, és kedden lesz a következő mérkőzés."

 

AZ A BRUNO KAPÁSLÖVÉS

"Ó, ez egy briliáns gól volt, és igazán szép játék volt, de tudom, hogy más meccseken, például Münchenben, és az Arsenal ellen is nagyon jó periódusokat játszottunk. De aztán könnyű gólokat ajándékoztunk. És ahogy mondtam, sok minden volt ellenünk, mint ma este is, például egy érvénytelenített gól. És nem azt mondom, hogy az gól volt, vagy sem, vagy hogy nem volt igazságos, de ellenünk történt. És az elmúlt hetekben annyi mindent láttunk, ami ellenünk történt, aztán a sérülések, ezekkel mind meg kell megbirkóznunk. És így, ez kell, hogy legyen az első lépés felfelé."

 

ONANA MEGMUTATTA A SZÍVÓSSÁGÁT

"Tényleg megmutatta a személyiségét. Nagyon nyugodt és higgadt volt. Mindent jól csinált labdabirtoklásban és labda nélkül is, és irányítja a hátsó alakzatot. Szerintem nagyon jó teljesítményt nyújtott."

 

 

SÉRÜLÉSEK

"Igen, természetesen aggasztó, hogy ha ennyi sérülted van, akkor már a rutinoddal is gond van. Játékosokat hozol be. Olyan újakat, mint Reguilon, mint Hojlund. És nem tudod őket lassan beilleszteni a csapat rutinjába. Most sok olyan játékos van a csapatban, akik ilyen posztokon nem szoktak együtt játszani. Mint ma este Hannibal, aki tökéletes munkát végzett."

 

A NEGATÍVUMOKRA VÁLASZOLVA

"Ez a győzelemről szól. És úgy gondoltam, hogy az elmúlt héten sok minden volt ellenünk. De ezt meg kell fordítani, és ez csak rajtunk múlik. De ezt tudtuk, és ezt mondtuk a csapatnak is. A csapat tudomásul vette ezt, és a pályán láttuk a választ."

 

ÖNZETLEN SERGIO

"Reguilon beteg volt, de játszani akart, és ez elárul valamit a karakteréről és a szellemiségről, amit mutatni akar. Támogatni akarta a csapatot, és hozzá akart járulni a munkához."

 

HANNIBAL ENERGIÁT HOZOTT

"Azt hozta, amit reméltem tőle, és láttam már az előszezonban is, rengeteg energiát hozott a csapatba. A Rasmus Hojlunddal való presszingje nagyon jó volt. Kiváló volt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!