A játékos szakszervezet segítene Sancho-ügyben

A játékosok szakszervezeteként működő Professzionális Futballisták Szövetsége (PFA) segítséget ajánlott, hogy segítsen pontot tenni Jadon Sancho és Erik ten Hag vitájára.


A The Athletic néhány hete még arról számolt be, hogy Sanchot száműzték a felnőtt csapat keretéből, miután nem volt hajlandó bocsánatot kérni Erik ten Hagtól. Erre azért lett volna szükség, mert azt mondta, hogy "túl régóta bűnbak", miután menedzsere azt nyilatkozta, hogy az Arsenal elleni bajnoki mérkőzés meccsnapi keretéből az edzéseken nyújtott gyenge teljesítménye miatt került ki.

 

Az esetet követően az angol válogatott játékost arra kérték, hogy kérjen bocsánatot Ten Hagtól. Mindazonáltal ő ezt azóta se tette meg, amely odáig vezetett, hogy a klubnál már "belső fegyelmi ügyként" kezelik az esetet.

 

 

Sancho jelenleg egyéni edzésmunkát végezhet a United akadémiai egységeit használva. Továbbra is segítik munkáját a klub erőnléti stábjának tagjai és edzői és nem került elilozálásra.

 

A korábbi Dortmund játékos azóta nem volt a meccsnapi keretek tagja, Ten Hag pedig legutóbb múlt pénteken azt nyilatkozta, hogy "rajta múlik" a jövője az Old Traffordon.

 

A PFA kapcsolatba lépett Sanchoval és a Uniteddel is a vita rendezését elősegítendő. Azoban eddig nem sikerült megoldást találni, így a szélső várhatóan a ma esti, Crystal Palace elleni Ligakupa összecsapásról is hiányozni fog. 


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!