Ten Hag reakciója a Ligakupa továbbjutásra

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hagot lenyűgözte, ahogy csapata teljesített a Crystal Palace ellen 3-0-ra megnyert Ligakupa győzelem során és kijelentette, hogy a Vörös Ördögök jó úton járnak a siker felé.


"Előre megyünk"

"Oh, mint mondták, ez egy jó este volt. És szerintem elég jól is játszottunk, domináltuk a mérkőzést. Szóval pontosan ez volt az, amit szerettünk volna."

"De említettem a csalódottságot és a frusztráltságot is [az elveszenvedett vereségek miatt]. De azóta a hangulat már emelkedett. A szellemiség mindig jó volt, az összetartás is megvolt. Ezt pedig ma is lehetett látni. És Burnley-ben tudtunk egy lépést tenni előre azt illetően, ahogyan védekezünk, ma pedig a labda birtokában tettünk egy újabb lépést. Még sok feladat vár ránk, de fejlődünk és előre megyünk."

 

Amrabat kezdőként való debütálása

"Igen, de ezért játszottuk őt ott, mert tudtam, hogy képes rá. Korábban is mondtam, hogy ő egy olyan játékos, akire ha a csapatnak szüksége van, akkor ott fog játszani. Ő pedig olyan szinten járult hozzá a csapat teljesítményéhez, ami igazi minőséget jelent. És a minőség mellett ott volt benne az energia és a dinamika is."

 

Mount visszatérése

"Egyértelműen [elővigyázatosságból cseréltük le]. Csak nemrég tért vissza sérüléséből és még fel kell építenünk őt. És amikor túl gyorsan tesszük ezt meg, akkor ott visszaesés jöhet. Ezt pedig el akarjuk kerülni. Szerintem a teljesítménye viszont nagyon jó volt."

 

Casemiro csillogása

"Ismerjük Casemiro képességeit, rengeteget képes adni a csapatnak, de a levegőben való megérkezései is nagyon erősek. Ezúttal éppen szöglet után történt. A fejesei mindig nagyon veszélyesek. Emellett pedig szerintem a harmadik gólnál ő adta a gólpasszt is."

 

 

Örül Martialnak

"Parádés befejezés volt és egyben nagyon jó, hogy meg tudta szerezni a szezonbeli első gólját, mert ez fontos és önbizalmat fog neki adni. Szóval nagyon boldog és elégedett is vagyok a teljesítményével."

 

Gore bemutatkozhatott a felnőttek között

"Szerintem ilyen egy nagyszerű szülinap. De mint említettem, én nem az a menedzser vagyok, a stábomban pedig nem olyan edzők dolgoznak, akik csak úgy lehetőséget adnak egy játékosnak. Ki kell érdemelniük. És amint ezt megtették, meg is fogják kapni a lehetőséget arra, hogy bizonyyíthassanak. De ott vannak az olyan fiatal játékosok is, mint Pellistri, Garnacho és Hannibal. Nekik minden egyes alkalommal újra és újra meg kell ezt tenniük. Az edzéseken minden egyes napon ki kell érdemelniük. Mi pedig nagyon kritikusak vagyunk. Amikor az elvárások alacsonyak, azok később visszaüthetnek, így pedig nem fognak játszani."

 

Onana dicsérete

"Természetesen minden egyes esetben, amikor egy kapus kapott gól nélküli meccset hoz le, az önbizalmat ad, különösen ha hozzá is járulsz a csapat sikeréhez nagy védésekkel, úgy mint például ő szombaton. Akkor egy fejes után mutatott be nagyon fontos védést, most pedig a meccs végén volt két fantasztikus hárítása. Ez segíteni fog abban, hogy építsük az önbizalmát. De ő neki amúgy is olyan személyisége van, hogy megbirkózzon az ilyen helyzetekkel, a nyomással. Képes erre és szerintem el is kezdte ezt most tenni."

 

Hazai meccsek következnek

"A belső hangulat mindig is jó volt, de természetesen ha nem nyersz, az a Unitednél csalódottságot, frusztrációt okoz. Az összetartás viszont mindig továbbsegít minket. Tudjuk, hogy nem vagyunk abban a pozícióban, ahol lenni szeretnénk. Építkeznünk kell és utol kell érnünk magunkat. Ehhez mérkőzésről-mérkőzésre kell haladnunk, dolgoznunk kell a folyamatainkon és az eredményeinken. Nem gondolkodunk egyelőre túlzottan előre, mint mindig, a következő meccsünk a legfontosabb."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!