Csapathírek a Palace elleni bajnoki előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss információkkal szolgált csapata állapotáról péntek délutáni sajtótájékoztatóján.


Lisandro Martinez és Sergio Reguilon sem léphet majd pályára a Sasok elleni otthoni bajnoki összecsapáson, melyre mindössze 4 nappal a két csapat Ligakupa mérkőzését követően kerül sor, melyen a United 3-0-ra legyőzte Hodgson fiait.

 

Martinez, aki legutóbb a Bayern München elleni Bajnokok Ligája találkozón lépett pályára hosszabb ideig nem léphet majd pályára miután rásérült korábbi sérülésére.

 

A kölcsönben szereplő bal szélső védő, Reguilon a Brighton, a Burnley és a Bayern ellen is játszott, a keddi, Palac elleni kupameccset azonban kisebb sérülés miatt kihagyta, emiatt pedig még most szombaton is hiányozni fog.

 

Velük szemben Harry Maguire és Raphael Varane rendbe jöttek, de még így is jelentős mennyiségű védő hiányzik a Vörös Ördögök keretéből sérülések miatt, mert Luke Shaw, Tyrell Malacia és Aaron Wan-Bissaka sem állnak még a menedzser rendelkezésére.

 

A United menedzsere, Erik ten Hag elmondta, hogy véleménye szerint túl nagy terhelésnek vannak kitéve a játékosok az utóbbi években, ezért is tapasztalható a sok sérült.

 

 

"Minden alkalommal bővül a menetrend és így túl nagy a terhelés a játékosokon" - mondta Ten Hag az újságíróknak. 

 

"Több kollégám is rámutatott már erre, ahogy én is. De minden megy tovább. Folyamatosan bővül a táncrend és a játékosok már nem tudnak megbirkózni ezzel a túlterheltséggel. Azt hiszem ezt jelen pillanatban szinte minden csapaton látni lehet."

 

Jó hír, hogy Christian Eriksen és Scott McTominay is ott lehetnek a szombati bajnokin. A két középpályás betegségtől szenvedett a hét elején, ezért sem kerültek be a keddi keretbe.

 

"Láttuk a keddi keretet, most viszont néhányan, akik akkor kimaradtak, visszatérhetnek. Scott McTominay és Christian Eriksen is bevethetők" - tette hozzá a menedzser.

 

A holland azt is megerősítette, hogy Antony ezen a hétvégén visszatér a carringtoni edzésekhez és a klub is kiadta a hivatalos tájékoztatást a brazil visszatéréséről. Az ugyan még nincs tisztázva, hogy a támadó mikor léphet újra pályára, de arra a kérdésre, hogy elégedett volt-e az Ajax egykori szélsőjének erőnléti állapotával Ten Hag azt válaszolta, hogy " Meg kell még néznem alaposabban, de azt hiszem, igen."

 

Kobbie Mainoo és Amad Diallo sem szerepeltek még ebben a szezonban, azonban az ő visszatérésük is közeledik.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Crystal Palace

Premier League, 7. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!