Ten Hag: Rossz kezdés volt

Erik ten Hag elmondta, nagyon egyszerűen látható, miért veszítette el a Manchester United a Crystal Palace elleni, hazai bajnokiját.


A Sasok megbosszulták a hétközi, Ligakupában elszenvedett vereségüket, miután Joachim Andersen gólt szerzett kevés lehetőségük egyikéből, ami után kitartottak a Vörös Ördögökkel szemben, akik nem tettek eleget annak érdekében, hogy változtassanak az eredményen.

 

Ten Hag számára egyértelmű volt, hogy a támadóharmadban nem jó döntéseket hoztak a játékosok annak ellenére, hogy mindkét félidőben volt néhány ígéretes helyzet.

 

A menedzser az MUTV-nek, a SkySports-nak és a BBC Sportnak nyilatkozott:

 

 

KÖNNYEN LÁTSZIK, MIÉRT VESZTETTÜNK

 

"Valójában igen egyszerű. Egész mérkőzésen három helyzetük volt, mindhárom rögzített szituáció után. A góljuk egy szabadrúgás után született. Sokkal jobban kontrollálnod kell, olyan helyen nem kell szabálytalankodni. Aztán jött be a labda a tizenhatosra, ahol nem védekeztünk jól. Rossz döntéseket hoztunk a támadóharmadban. Sokszor voltunk jó helyzetben, a hátsó vonaluk előtt vagy mögött is, három játékosunk is ott volt adott esetben. Nem volt elég minőségi a játékunk, a meccs utolsó harmadában pedig nem játszottunk a legjobb színvonalon."

 

 

 

ZAKLATOTTAN A TÁMADÁSOK SORÁN

 

"Természetesen ez frusztráló. Amikor ott vagy azokban a pozíciókban abban a pillanatban, mégsem tudsz gólt szerezni az aznapi forma miatt. Sokszor voltunk ott, akkor pedig kíméletlennek, koncentráltnak és élesnek kell lenni. Gólért kell menni, mert megvan a képességünk ahhoz, hogy gólt szerezzünk."

 

 

JÁTÉKOSAINK JOBBAN TUDNAK JÁTSZANI

 

"Szerintem minden alkalom más. Néha nyugalom és higgadtság, máskor inkább kíméletlenség a lényeg, megint máskor pedig más. Ahogy mondtam, az egész a játékosok képességeiről, minőségéről és döntéshozatalukról szól. Sok alkalom volt, meg sem tudom számolni, ott vagyunk abban a helyzetben, hogy a labdát oda juttassuk, ahova akarjuk. Ismétlem önmagam, de meg kell hozzuk a megfelelő döntéseket. Igen, ezek a játékosok jobban tudnak teljesíteni. Sokkal több minőség van bennünk, mint amit ma mutattunk."

 

 

ÚJABB KEMÉNY LECKE

 

"Mindig tanulunk egy mérkőzésből. Megtanuljuk, hogy a meccs utolsó harmadában jobban kell teljesítenünk. Nagyon fontos az első gól, ha te kapod, akkor is nyerned kell. Meg kell találnod a módját, hogy nyerj, mi ezt nem tettük meg, így csak önmagunkat hibáztathatjuk."

 

 

 

NÉGY VERESÉG A BAJNOKSÁGBAN

 

"Ez egy rossz rajt. Fel kell zárkóznunk és jobban kell teljesítenünk! Ez nem elég jó. Természetesen ez mindenkinek frusztráló, különösen a szurkolóknak, de nekünk is, a játékosoknak és nekem is. Össze kell tartanunk, harcolnunk kell együtt, jobbá kell válnunk és gondoskodni arról, hogy fejlődjünk."

 

 

KÖVETKEZIK A GALATASARAY

 

"Ezen már nem tudunk változtatni. Csak a jövőn tudunk változtatni és a keddi találkozón."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!