Ten Hag megerősítette, Martinezt műteni kell

Erik ten Hag megerősítette, hogy a Manchester United védője, Lisandro Martinez újabb műtéten esik át, hogy rendbe hozzák lábközépcsont-sérülését.


Pénteken a klub nyilvánosságra hozta, hogy Martinez hosszabb időt kénytelen kihagyni.

 

Az argentin középpályás az áprilisi, Sevilla elleni Európa-liga-negyeddöntő során törte el a lábközépcsontját, így a 2022/23-as szezon hátralévő részét kihagyta, beleértve a Manchester City elleni, júniusi FA-kupa-döntőt is.

 

A műtétet követően Licha időben visszatért az előszezonra, és a Premier League első négy mérkőzésének mindegyikén játszott, mielőtt a múlt hónapban, az Arsenal ellen kiújult a sérülése.

 

Licha a Brighton & Hove Albion és a Bayern München elleni vereségek során is fájdalmat érzett, és megállapították, hogy a világbajnok játékosnak kezelésre van szüksége a probléma végleges megoldása érdekében.

 

"Megerősíthetem, igen. Licha Martinezt meg kell műteni" - mondta a menedzser a United közelgő, Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-összecsapását megelőző sajtótájékoztatóján.

 

 

Ez volt az egyetlen friss információ a 25 éves játékosról a török csapat elleni találkozó előtt, de Ten Hag pénteken azt mondta, biztos benne, hogy a "harcos" Martinez megerősödve tér vissza.

 

"Ez egy igazán szomorú, kiábrándító hír. Neki is át kell esnie ezen a folyamaton, de nagyon sajnálom őt" - mondta a MUTV-nek.

 

"Hiányozni fog a csapatnak. Mint tudjátok, több sérültünk van, így mindig csapatként kell megbirkóznunk vele. Klubként kell megbirkóznunk a sérülésekkel."

 

"Erősnek kell lennie. Vissza fogja küzdeni magát, ebben biztos vagyok. Ő egy olyan karakter."

 

"Még hosszú szezon áll előttünk, és ő is fitt lesz. Tegyük a dolgunkat, hogy megfelelő pozícióba kerüljünk, hogy ő is hozzájárulhasson, és minőséget adjon, amikor visszatér."

 

Martinez egyike annak az öt védőnek, akik jelenleg nem állnak Ten Hag rendelkezésére, a balhátvéd Tyrell Malacia, Sergio Reguilon és Luke Shaw, valamint a jobbhátvéd Aaron Wan-Bissaka mellett.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!