Ten Hag reakciója a Galatasaray elleni vereségre

Erik ten Hag szerint a Manchester Uniteddel megfizettette hibáik árát a Galatasaray, miután kedden este Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedtek az Old Traffordon.


Sokba kerülő hibák

"Azt gondolom, hogy kétszer tudtunk vezetést szerezni és irányításunk alatt tudtuk tartani a mérkőzést. És igen, aztán néhány hibát, alapvető hibákat vétettünk, amiket normális esetben nem követnénk el egy mérkőzésen. Ezen a szinten ez pedig nem megengedhető. Megfizettetik érte az árát. Nehéz ezt a helyzetet kezelni, de összetartunk és együtt vagyunk ebben a helyzetben. Ez nem arról szól, hogy egy ember hibázik, hanem csapatként követünk el hibákat. Így pedig nem lehet mérkőzést nyerni, amelyhez képest a mérkőzés képe teljesen más volt, mert mint mondtam, kétszer vezettünk, tehát irányítottuk az eseményeket, ilyenkor pedig az ember nem ilyen végkimenetelre számít."

 

Nagyobb irányításra van szükségünk

"Nem könnyű gólokat szerezni a Bajnokok Ligájában, tehát sokkal fókuszáltabbnak és együttműködőbbnek kell lenni, emellett pedig nem szabad ilyen gyorsan gólokat kapni [gólszerzést követően]. De emellett a labda megtartása és a mérkőzés irányítás is nagyon fontos, ezekben a mutatókban pedig fejlődnünk kell."

 

A félidei csere taktikai jellegű volt

"Nem, úgy éreztem, hogy Hannibal jól játszott, de több passzjátékot szerettem volna látni a középpályán, ezért hoztuk be Christian Eriksent."

 

 

Hojlund nagy hatása

"Nagyon jó mérkőzést játszott és végig nagyon nagy veszélyt jelentett. Két gólt szerzett, amivel nagyon elégedettek vagyunk. De persze a végén így se tudtunk mérkőzést nyerni. És láthatóan emiatt Rasmus nagyon csalódott volt, de a góljai miatt van oka az örömre is."

 

Beszélni fogok Onanaval

"Több játékossal is beszélnem kell, de természetesen Andre is köztük lesz. Meg fogom tenni és támogatni fogom, mert ő egy nagyszerű kapus."

 

Esélyek az A csoportban

"Még minden nyílt. Négy mérkőzés van még hátra és vár ránk egy dupla erőpróba a Kobenhavn ellen. Minden mérkőzés kemény, de tudjuk, hogy mit kell tennünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy mik a velünk szembeni elvárások: hogy életben maradjunk a csoportban és még legyen esélyünk a továbbjutás kivívására."

 

Következik a Brentford

"Azt gondolom, hogy ma este le kell nyugodnunk és előre kell tekintenünk szombatra, ami most a legfontosabb. Újra neki kell veselkednünk és szükségünk van az energiára. A mai csalódottságunknak kell tüzelnie a szombati teljesítményünket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!