Ten Hag: A vereséget üzemanyagként kell használnunk

Erik ten Hag úgy véli, a Manchester United játékosainak meg kell találniuk magukban a tüzet, ha javítani akarnak az utóbbi időben mutatott gyenge eredménysorozatukon.


A Vörös Ördögök a Crystal Palace elleni szombati vereséget követően, a Galatasaray ellen is kikaptak kedd este az Álmok Színházában, ami sorozatban második hazai vereségük, Rasmus Hojlund hiába szerezte meg első két gólját az Old Traffordon, mégis a 3-2-es vereséggel ért véget a mérkőzés.

 

A szórakoztató, de végül eredménytelen európai megmérettetés után a főnök együtt érzett szurkolóikkal, akik az idei szezon első 10 mérkőzésén immár hatodszor látták csapatukat kikapni.

 

A menedzser a szurkolók egy részének elégedetlenségét érzékelve a lefújást követően az Old Traffordon kijelentette, hogy a pályán elszenvedett kudarcaikat pozitív módon kell felhasználni, amikor csapatként haladnak előre.

 

"Igen, megértem, felelősséget várhatnak a teljesítményért és az eredményért a csapatomtól" - reagált Ten Hag, amikor a riporterek kérdeztek.

 


"Nem a várt eredményeket kapták, tehát csalódottak, jobban kell teljesítenünk."

 

 

"Ahogy mondtam, én is egy nagyszerű szellemű csapatot láttam, többek közt egy olyan csapatot is, amelyet a közönség az elejétől a végéig támogatott."

 

"A végén a szurkolók is ugyanúgy csalódottak voltak, mint mi. Mi is nagyon csalódottak vagyunk."

 

"De ennek üzemanyagként kell szolgálnia és ez a jó ebben a csapatban. Minden alkalommal megtalálják az energiát minden meccsen, minden meccs elején."

 

"Olyan csapatot láthattunk, amely nagy energiával és jó motivációval vágott neki a mérkőzésnek".


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!