Ten Hag reakciója a Brentford legyőzésére

Erik ten Hag úgy véli, hogy a Manchester United figyelemre méltó, kései fordítása a Brentford ellen az Old Traffordon kulcsfontosságú fordulópontot jelenthet a Vörös Ördögök szezonjában.


A United a hosszabbítás harmadik percében még egy gólos hátrányban volt, Mathias Jensen első félidőben szerzett találatával, így már a zsinórban harmadik hazai, és a hetedik szezonbeli vereségünkre készültünk.

 

Scott McTominay azonban a 93. és a 97. percben is betalált, így a Vörös Ördögök szerezték meg a három pontot egy frenetikus finálé után, amely majdnem felrobbantotta az Álmok Színházát.

 

Íme Ten Hag véleménye a drámai befejezésről.

 

FORDULÓPONT?

"Ez kell, hogy legyen a fordulópont. Ez tükrözi az eddigi szezonunkat a meccs kezdetétől. Annak kell lennie, megvan a hitünk, és látjuk, hogy a szurkolók hisznek: összetartanak. Mögöttünk állnak, és ők tartottak bennünket életben. Megvolt a tervünk, és ez a nagy dicséret a csapatnak, hogy tartották magukat a tervhez. Tartották magukat a változtatásokhoz. És onnantól kezdve a megfelelő pillanatban vitték a labdát a tizenhatoson belülre. És persze több játékost kellett bevinnünk oda. De azt hiszem, ezt tettük az utolsó 30 percben, és aztán a végén meg is lett az eredménye."

 

A HIBÁK CSÖKKENTÉSE

"Mindig lehetne jobb is, persze, de az nem történhet meg, hogy gólt engedsz az ellenfélnek, aztán csak futsz az eredmény után, azt hiszem, volt néhány jó periódusunk, sőt, biztos vagyok benne. Ha visszatekintek, láttam néhány jó időszakot, jó tempóban, a lehetőségek megteremtésével és a játék hosszú ideig történő irányításával. Mindenképpen. De még egyszer, amikor ilyen könnyen engedünk egy gólt, a mi szintünkön nem szabad ezt megtenni. Jobban kell teljesítenünk, nagyobb felelősséget kell vállalnunk, mert különben nehéz meccseket nyerni."

 

 

MCTOMINAY HATÁSA

"Tudod, hogy Scott-tal lendületet és energiát kapsz a pályán. Tud gólt lőni, tud érkezni, és nagyon elszánt. Nagyon erős az elköteleződése a klub iránt, teljes szívvel játszik. Mindig meg fogja védeni ennek a klubnak a színeit."

 

LEGYÜNK KÖVETKEZETESEBBEK

"Azt hiszem, a szurkolók látják, hogy mindenki a legjobbját nyújtja. De ezt mindig meg kell tennünk, és nem kapcsolhatunk ki pillanatok alatt a mérkőzés során. Szóval következetesebbnek kell lennünk a hozzáállásban, és ebben a megközelítésben. És amikor ez meglesz, biztos vagyok benne, hogy ez a csapat sikereket fog elérni."

 

EGYMÁSÉRT HARCOLVA

"A sok kudarc után, amiket elszenvedtünk, nem könnyű egy csapat számára az öltözőben. Látod, hogy küzdenek egymásért. Ezt mindig meg kell tennünk. A Galatasaray elleni vereség után tettünk igazán pontot a dolog végére, ahol bizonyos alkalmakkor cserben hagytuk egymást. Ez nem lehet így. Amikor egy meccset játszunk, akkor 95 vagy 100 percig benne kell lennünk abban."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!