Ten Hag: McTominay az életét adja a Unitedért

Erik ten Hag úgy véli, minden csapatnak szüksége van olyan játékosokra, mint Scott McTominay, miután a középpályás szombaton a vereség torkából rángatta ki a Manchester United csapatát.


A Vörös Ördögök a hosszabbításban egygólos hátrányban voltak a Brentforddal szemben, de a 87. percben beálló McTominay egyenlített, mielőtt egy utolsó pillanatban szerzett fejessel a három pontot is otthon tartotta csapatának.

 

Scott a meccs utáni érzést "testen kívüli élményként" jellemezte, és a győzelmet követő sajtótájékoztatón Ten Hag gyorsan dicsérte a játékost, aki szerinte "az életét adja" a Manchester Unitedért.

 

"Ő mindenében maga a Manchester United" - kezdte a menedzser. "Tehát a címerért játszik. Az életét adja érte."

 

"És amikor bejön és ezt adja a csapatnak, az sokat elárul róla."

 

Scott duplája emlékeztetett arra a formára, amit a skót válogatottban mutatott, ahol támadóbb szerepet tölt be, és hat gólt szerzett a 2024-es Európa-bajnoki selejtezőkön – ezzel holtversenyben a második helyen végzett a góllövőlistán Rasmus Hojlunddal egyetemben.

 

 

Arra a kérdésre, hogy a 26 éves játékosnak van-e jövője a Vörös Ördögöknél magasabb szerepkörben, Ten Hag pozitív választ adott.

 

"Igen, természetesen. Ezért van itt" - mondta a holland.

 

"Ő az egyik középpályásunk, és igen, képes lehet a különbségre az ellenfél kapuja előtt is, ahogy láthattuk."

 

"A Burnley ellen játszott, aztán a Crystal Palace ellen is játszania kellett volna, de aztán megbetegedett és kikerült a csapatból, és akkor mások vették át a helyét."

 

"Neki is, mint mindenkinek, meg kell küzdenie a helyéért. De persze segít, ha úgy járul hozzá a csapat eredményeihez, mint ma délután."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!