Ten Hag reakciója a Ligakupa kiesésre

Erik ten Hag hiszi, hogy csak az összetartás lehet az egyetlen útja annak, hogy a Manchester United javítani tudjon a jelenlegi eredményein.


Felelősséget kell vállalnunk

"Ez nem elég jó. Tudjuk ezt. Egy olyan mérkőzést játszottunk, ahol néhány perc alatt gyakorlatilag ki is szálltunk belőle. Ez az általunk elvárt szint alatti teljesítés, mi pedig tisztában vagyunk ezzel. Ezért pedig vállalnunk kell a felelősséget. 

 

Kulcsfontosságú, hogy összetartsunk

"Csak akkor szerezhetsz önbizalmat, amikor vállalod a felelősséget, harcolsz, nyersz és magaddal ragadod a közönséget. Amikor ez sikerül, akkor menni fog az eredmények elérése is, amelyből pedig magabiztosságot szerezhetsz. Az önbizalom mindig az ember saját kezében van, első sorban egyéni tényező, de természetesen csapatként is meg lehet szerezni. Ehhez pedig össze kell tartani."

 

Felelősségre vonhatónak kell lenni

"Össze kell tartani, de ehhez fegyelmezettség is szükséges. És közös felelősségvállalás. Mindenkinek vállalnia kell a felelősséget, felelősségre vonhatónak kell lenni és együttműködőnek - ezek a kulcsszavak."

 

Egyénileg senki nem kerül kiemelésre

"Az a reményünk, hogy a játékosok saját maguknak is bizonyítani akarnak, de ebben együtt vagyunk benne. Nem lehet egyénileg senkire se rámutatni. Ez rólunk szól. Voltak jó időszakaink. Most pedig nagyon rossz időszakaink vannak, de ebben is együtt vagyunk. Ugyanúgy együtt nyerünk, ahogy most együtt is veszítettünk."

 

 

Úgy kell játszani, ahogy az edzésen

"Az edzésen nagyon jó munkát végzünk. De ezt a mérkőzéseken is meg kell mutatni. A mérkőzéseken a szintünk alatti a teljesítményünk, ezt pedig rendbe kell tennünk."

 

Üzenet a szurkolóknak

"Köszönjük, hogy mögöttünk álltok. Ezekben a nehéz pillanatokban se hagytok minket egyedül. Jelen pillanatban ezt nem érdemeljük meg, mert nem nyújtunk kimagasló teljesítményt. Próbálkozunk. De a próbálkozás nem elég jó a top futballban. Mi pedig tudjuk ezt. Jobban kell tenni a dolgunkat és emelnünk kell a játékunk színvonalát."

 

Képes vagyok ezt megfordítani

"Tisztában vagyok vele, hogy ha nem jönnek az eredmények, akkor az a logikus folyamat, hogy kérdőre vonják a menedzsert. De én magabiztos vagyok azt illetően, hogy képes vagyok erre. Mindegyik klubommal meg tudtam ezt tenni és a tavalyi évben itt is sikerült. Jelen pillanatban nagyon rossz helyzetben vagyunk. Vállalom érte a felelősséget. Ezt egy kihívásként tekintem."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!